A bolgár L 33 bemutatkozó albuma lassan az első évfordulójához érkezik, ennek apropójából a Karate LP megkapja a fekete övet, azaz érkezik a Black Belt Edition remix EP, amely öt kőkemény ütéssel küld padlóra.

Érdekes verseny zajlik a neurofunk-on belül, amely leginkább a ‘ki tud nagyobb veretést írni’ c. vetélkedőre kezd hajazni, és marad a neuró (vagyis a laborban pengére húzott, precíz hangmérnöki munka), és egyre inkább kiveszőben a funk. Szerencsére vannak olyan rilízek, amelyek minden alkalommal képesek lenyűgözni. Ezek közé tartozik a legújabb Eatbrain, amely február vége óta exkluzívan a Beatporton, mától pedig az összes többi digitális boltban is elérhető (a vinyl pontos dátuma pedig majd csak később érkezik a szokásos magas minőségű grafikával ellátva).

Prolix igencsak aktív mostanában, ráadásul mindegyik trekkje a pusztító veretés és az aljas funk ízléses keveréke, amely a Clublife újragondolásánál is kiválóan működik. A Shogun “csodagyereke”, Joe Ford remixelte a Drop It Down Low-t, és egy egészen egyedi, könnyedén felismerhető hangzást adott neki, így alkotva meg az EP legjobb zenéjét. A címadó Karate Neonlight-féle átértelmezése egészen ötletesre sikerült, és egy teljesen új szám érzetét nyújtja. A diszkóbéz elemekkel operáló Razor Blade az előző Eatbrain korongon (Helion EP) prezentáló belga Synergy-től kapott egy upgrade-et, és szintén kőkemény daráló, de én inkább maradnék az eredetinél. A Bloodbrain VIP-ja nem több, mint egy tisztességes iparos munka, amely garantáltan leszakítja a fejeket.

Share.

About Author

Leave A Reply