Rövid, de sok hallgatnivalóval felturbózott hírek jönnek a múlt hétről. Ismét beharangozunk albumokat és beszámolunk remixversenyekről, az egyikben ráadásul magyar érintettség is van.

intr

  • Az IPC-n már korábban is emlegetett Intrigue album hivatalosan február 24-én érkezik, rajta pedig megannyi nagyszerű előadó. A bristoli címke soron következő válogatása elsősorban a lágyabb dallamokat részesíti előnyben, de azért egy-egy aljasabb Break vagy Quadrant & Iris zene is belefért a koncepcióba.

  • Mostanság megszokhattuk, hogy egymás után érkeznek az albumok, és ez 2014-ben sem lesz másképp. A V Recordings leányvállalata, azaz a Chronic Warehouse Music címre keresztelt LP-jének trekklistája olyan neveket sorakoztat fel a dub-orientált dnb mellett, mint az “ideális házaspárnak” bizonyuló Optiv & BTK, a neodzsunglista Bladerunner és Serum vagy a kimért szögelés nagymesterei, a Need For Mirrors. Érdekességként érkezik a klasszikus, Roni Size-féle It’s Jazzy c. muzsika átirata is, ugyancsak Bladerunner kezei alól. A decemberben napvilágot látott sampler is telitalálatnak bizonyult, így a teljes album is igencsak jónak ígérkezik. Az Optiv & BTK által prezentált At All Costs már meghallgatható a felhőn!

  • A Black Sun Empire által korábban meghirdetett Hideous remixverseny legjobbjaiból egy EP lát napvilágot február 3-án (beatport exclusive) a Blackout Music színeiben. Az újragondolások között szerepel grime-os beütésű trip-hop (?), dubstep, pumpálós 4/4 és természetesen drum and bass is.

  • A Total Science nevéhez fűződő C.I.A. Records idei visszatérését hirdeti a kiadó frissen indított remixversenye, ahol a jelentkezőknek nem kisebb trekket kell feldolgoznia, mint Zero T és Steo Walk Away című, korábban sokat játszott szerzeménye. A remixversenyen több magyar indulót is köszönthetünk. Egyikük a Spinline-ból ismert Gamma, akinek az újragondolása már elérhető a Soundcloudon. A nemrégen hasábjainkon is bemutatott, magyar Apostroph duó is benevezett a pályázatra. A srácok a tőlük várt okos, visszafogott hangzással neveztek. Íme fiaink munkái:


Share.

About Author

Leave A Reply