Úgy alakult, hogy most kivételesen egy egész hónapot átölelő mixajánlóval jelentkezünk. Az elmúlt hetekben a szerkesztőségünk tagjai például Lenzman, Boddika & Joy Orbison, Stray, Jade, DLR, Optiv & BTK, Black Sun Empire, Hannah Wants és a Total Science mixeire pörögtek. Extra mennyiségű hallgatni való jön!

lenzmandanstezoLenzman már harmadik alkalommal tett közzé egy évindító ‘Welcome to…’ mixet, ami a tavalyi és a tavalyelőtti részekhez hasonló módon olyanra sikerült, hogy nem lesz elég egyszer meghallgatni. A ropogósan friss drum&bass és liquid funk megjelenések, illetve még kiadatlan dubok mellett becsúszott a remek szelekcióba néhány klasszikus darab is, ennek tetejére még Dan Stezo szövegelése is hallható a zenéken. Érdemes feltenni az mp3 lejátszókra és pörgetni a következő hetekben, hónapokban.

A Demand Recordings Soundcloud oldalán tűnt fel mindenféle kommentár nélkül ez a kiváló okosbéz szett. A 46 perces anyag főleg a bólogatós halfstep zenék kedvelőit célozza, de azért jó néhány pörgősebb trekk is helyet kapott. Erősen ajánlott!

A mostanában sokat hallott MC Fokus-szal megerősítve készítette el a DBR UK a Broken Audio következő, immáron tizenhetedik podcast-jét. Bár a podcast rendkívül változatos – leginkább egy élő szettet idéz -, a perkás, csilingelő törzsi ütemek kiemelt figyelmet kapnak.

A Hessle Audio csapatát legutóbb Boddika és Joy Orbison helyettesítette a Rinse.Fm-en, a rendkívül olajozottan együttműködő producerpáros természetesen ebben a helyzetben sem okozott csalódást. Két óra okos techno és bass music a terítéken, valószínűleg számos kiadatlan zenével.

boddikajoyo

Producerként már bizonyított Stray, 2013-ban sikerült felküzdenie magát a drum&bass A-listájába. Az alábbi Fabriclive Promo mix pedig azt mutatja be, hogy nem árt figyelni őt akkor is, mikor DJ-ként és szelektorként üzemel. Az egyórás mix hip-hop zenékkel indít, majd észrevétlenül átfordul juke-ba és footwork-be, ami vegyül a jungle-lel, aztán a szett végére bekúszik pár zordabb roller is.

A szcéna legújabb kollaborációja készítette a friss Fabriclive mixet, és mivel a SCAR nem más, mint Survival és Script közös projektje, természetesen mindez egy Dispatch promót takar. A rengeteg forró dub mellett néhány már ismerős darab is visszaköszön a szelekcióból, mindenesetre brutális aljaskodás vár arra, aki elindítja a mixet.

Jade foglalta össze 2013-as kedvenceit a 13. Eatbrain podcast keretein belül. Koncepciója az volt, hogy egy megjelenésről egy zenét szelektált, kivételt csak a BSE remixalbum képezett, mert ott egyszerűen nem volt képes megfelelni ennek a kritériumnak  Egy óra kiváló, tömény (neuro)slágerparádé!

Ázsia első számú dnb és dubstep platformja egy új epizóddal kedveskedik a mélyebb zenák szerelmeseinek. Az elkövető ezúttal a mindig termékeny és folyamatosan aktuális DLR, a trekklista pedig ezúttal is több, mint pazar.

pic_dlr

Az Optiv & BTK páros által nagyjából havi rendszerességgel szállított Dutty Audio podcast sorozata 2014-ben is folytatódik, a januárit itt tudjátok megfülelni.

A legújabb, 28-as számú Black Sun Empire podcastot ezúttal a mostanában igen termékeny olasz neuro producer, Maztek szállította. Másfél óra a jelenlegi kedvenceiből, fincsi dubokkal fűszerezve!

A női DJ-k világában mostanában eléggé szárnyaló Hannah Wants Fabriclive-os mixe a bassline / garage house szerelmeseinek igaz csemege lesz.

Igazi téli drum&bass mixet hoztak össze a Total Science-es srácok, hűs likvidek és jéghideg rollerek váltják egymást, ami a pattogó kandalló mellől hallgatva mégis egészen simogatóvá válik. Tracklista viszont egyelőre nem elérhető, így a friss szelekció jónéhány darabja egyelőre talány marad.

Hydro egy félórás szösszenettel indítja az évet, amelybe jó néhány exkluzív darabot beválogatott. A felezősök mellett egy kevés hip-hop is helyet kapott a szelektában, amely egy-egy nehéz nap után hűsítően nyugtató tud lenni.

Chris.SU egy kiváló mixben foglalta össze 2013-as megjelenéseit. Legyen szó vokális-romantikus hangulatról vagy morcoskodásról, Krisztiánnak nem kell a szomszédba mennie ötletért. A dupla dropokkal tarkított szelekció megmutatja, miért is Chris a magyar dnb egyik első számú zászlóvivője.

Share.

About Author

Leave A Reply