Magyar zene a ProgRAM-nél és számos album. Ez az elmúlt két hét termése, melyet rövid hírek formájában (sok hallgatnivalóval) ismét megosztunk veletek.

kell

  • A nemrég az Andy C-féle Nightlife mixsorozat legújabb részén megjelent két Kelle zene (a Respirator és a Radiophobia) önállóan is napvilágot látott a ProgRAM címkéjével. A csendben dolgozó magyar fiatalember tehát egy elég jó nevű kiadó támogatását tudhatja maga mögött, ezúton gratulálunk neki!


  • Megjelent végre az új-zélandi State of Mind új albuma, mely az Eat The Rich címet kapta. A 14+1 trekkes LP-t a Black Sun Empire vezette Blackout Music gondozza. Az anyagon a kiadótulajok mellett több vendég MC és vokalista, illetve Nymfo is feltűnik egy-egy trekk erejéig.

  • A kezdeti időkhöz képest eléggé vegyes minőségű felhozatallal működő Citrus új albuma – melyet a Rregula & Dementia páros jegyez – a jobbik fajtából való. A Turning Point LP a duótól megszokott neurofunk vonalon lavírozik. Bónuszként egy-egy Mefjus, Optiv & BTK, TR Tactics és Twisted Facts remix is jár.

  • A Hospital – Recognise címmel – egy Fred V & Grafix albummal rukkolt elő, mely néhány (esetenként non-dnb) kivételtől eltekintve a diszkó(likvid) hangzás előtt tiszteleg.

  • Tech 100 címmel visszatekintő albumot dobott a polcokra a Technique. A rendkívül hosszú válogatáson elsősorban a kiadótulaj Drumsound & Bassline Smith trekkjei élveznek előnyt, de a label másik kedvence, Tantrum Desire is kiemelt helyet kap. Rajtuk kívül feltűnik többek között Twisted Individual, J Majik & Wickaman és Crissy Criss is.

  • A Renegade Hardware is elég erős zenékkel szállt be a hónapba. A Phobia, Sato és Tyrone kollaborációjából megszületett Chroma már tiszteletét tette a kiadónál korábban is. Kalapálós, mocskos, kompromisszummentes rollereik ismét tökéletes helyre találtak a nagy múltú címkénél.

  • A tavaly a Sine Language válogatásabumon már feltűnt orosz producer, Brain Crisis újra jelentkezik a Subtitles-nél, sőt, Teddy Killerzék is beszállnak a buliba. A 14-én megjelenő 12″-es vélhetően a hónap egyik legforróbb anyaga, érdemes lecsapni rá!


  • A Brookes Brothers duót faggatta új albumukkal kapcsolatban a UKF. Sajnos egyelőre nem sok konkrét információt közölt a producerpáros, annyit azonban tudni, hogy idejük kliencven százalékát a stúdióban töltik és az idénre tervezett szerzői kiadványukat reszelgetik. Több kollabot is ígérnek, de sajnos a közreműködő nevek listája sem publikus még.

Share.

About Author

Leave A Reply