Április közepén jelenik meg a 2007-ben alakult, hazánkban is visszatérő vendég osztrák drum & bass kvartett, a Fourward új, négyszámos EP-je, ami egyben debütáló szólójuk is a Friction vezette Shogunnál. Nézzük hát meg egy kicsit közelebbről!

fwA címadó zene, a Countdown két verzióban is szerepel az EP-n. Az eredetiben az a Kyza szövegel, aki korábban közreműködött ShockOne és Metrik közönségkedvenc slágerében, a Lazerbeamben is. A trekk hangzásában a Wormhole-érát idézi, a feszes techstep ütemek mellett a föld alól jövő bassline-jától egy minőségi hangrendszeren valószínűleg igen kellemes gyomormasszázst kapunk. Másik, instrumental változatában Kyza nélkül is megállja a helyét bármely warm-up szettben.

A Phase Align már sokkal inkább tánctérrobbantásra született, szuper, utaztatós intróval és hatalmas droppal indító darab. Nekem egy korábbi zenéjük, a Black Tooth Grin jut róla eszembe, ami 2013 őszén épp a Shogun sublabeljén (a SGN:LTD-n) jelent meg.

A negyedik, Wise Guys című számot nagyjából az előző kettő közé tudnám helyezni, könnyen a fülünkben maradó, sejtelmes hangokkal operáló kopogós neuro-remek.

Az osztrák négyes ismét megmutatta, hogy alakulásuk óta miért ível folyamatosan felfelé a pályájuk, és miért választotta őket eddig Friction-ön kívül még több nagynevű kiadó (pl. a Virus, a Vision vagy az Audioporn).
Gratulálunk az exkluzív szerződéshez a Shogunnal!

Share.

About Author

Leave A Reply