Egy hete újabb magyar produkció látott napvilágot. A Magical Gravity triumvirátusának Supersonic című megjelenése (mely egyben a hármasfogat debütáló EP-je is) múlt hét óta megvásárolható a jobb online zeneboltokban.

maggravep_629Az EP, amely a DisasZt által igazgatott Mainframe színeit öltötte magára, hozza a csapattól megszokott hangzásvilágot.

A címadó Supersonic bármelyik szett intrójaként megállja a helyét: a jól felépített bevezető harmonikus dallamfoszlányai és kellemes vokálja után elementáris erővel szabadul el a drop. A röfögős bassline mellé egy szintidallam csatlakozik, amely euforikus érzést ad a trekknek. A Say The Word és a How Many Times című nótákat elsősorban a szenvedélyes női énekek viszik a hátukon. A lágyan pulzáló dallamvilág mellé csatlakoznak a lassan védjeggyé váló szintidallamok is, így emelve a hallgatóságot a felhők fölé. A magyar újonc duóval, a Raise Spirittel közös Epilepsy teljes mértékben a diszkó jegyében íródott. A rövidke bevezető után grandiózus kiállás húzza hallóidegeinket pattanásig, a drop után kőkemény diszkószinti-nyúzás, mellette seggrázós tech-funk hömpölyög, és az igazán jól eltalált groove hallatán önkéntelenül is táncra perdülünk.

Örömmel konstatáltuk, hogy kicsiny hazánk producerei töretlenül menetelnek előre, hogy öregbítsék a magyar drum and bass virtusát, így természetesen az új Magical Gravity EP beszerzését is kötelezően ajánlott minősítéssel látjuk el, annál is inkább, hiszen bármelyik trekk garantált házrobbantáshoz vezet!

Share.

About Author

Leave A Reply