Lemezajánló extra rovatunkban egy-egy ismert DJ/producer sorolja fel aktuális kedvenceit. Ezúttal az Incident mutatja meg nekünk, melyek azok a zenék, amelyek manapság kiemelt szerepet kapnak szettjeikben és amelyek felcsendülhetnek majd a szombati The Upbeats bulin is.

incident_629

Chris.SU & State Of Mind – Above Earth (FATE)

Nem vagyunk elfogultak, de Krisztián és a State of Mind megint összehozta. Egy igazi neuro party banger, amire ha valaki nem kezdi el rázni a fejét, az bolond : ) Kőkemény beat és karcos midrange-ek tömkelege fut végig, kiegészülve a Krisztiánhoz már hozzátartozó lélekteli szintikkel. Csodás darab.

Mindscape & Jade Ft. Coppa – Friday the 13th (Eatbrain)

Második választottunk szintén hazai berkekből érkezik, és nem más, mint Mindscape és Jade közös horror elgondolása MC Coppával kiegészülve. Bátran mondhatjuk, hogy Gábor kiadója, az Eatbrain a világ élmezőnyébe verekedte fel magát, megszégyenítve számos elismert címkét. Nem csoda, hogy ilyen örökzöldek érkeznek a tőlük megszokott igényességgel.

Cern & Maztek – Multiverse (Renegade Hardware)

Cern és Maztek már külön-külön is bizonyított, viszont közös gyümölcsük mellett sem lehet elmenni szó nélkül. Ollie és Matteo összegyúrta, ami szóló munkáikra jellemző, és megszületett a Renegade Hardware új szörnyetege. Reméljük, a közeljövőben hallhatunk tőlük még hasonló roller neurózisokat.

The Upbeats – Def Cresent (Blackout)

Aki csípi az oldschool drum and basst és még az Upbeats-et is, annak ez a darab kötelező. Felelevenedett számunkra a Bad Company hangzása (új-zélandi köntösbe bújtatva). Ha a srácok nem játsszák szombaton, akkor tőlünk biztosan felcsendül majd.

Incident – Trinity (Disturbed)

Egy tőlünk talán nem megszokott, keményebb roller, a Disturbed és a Citrus kiadó közöseként látott napvilágot. Bízunk benne, hogy nagyközönség előtt is épp úgy horzsol, ahogy a studiónkban is.

Share.

About Author

Leave A Reply