Újabb megjelent és megjelenő albumok mellett mostani hírösszefoglalónkban szót ejtünk az új Hybris single-ről és egy kiadóról, melynek minden zenéje “titkosított” producerektől származik. Az újdonságok között megtalálható Atlantic Connection ajándéka is, azaz harmincnál is több ingyenesen tölthető trekk!

BMT024-notext-629

  • A Blu Mar Ten formáció kiadójából és stúdiójából is egyaránt kiváló zenék érkeznek. A legutóbbi, Famous Lost Words címre keresztelt LP egy többrészes remixalbum keretében születik újjá, melynek első epizódja augusztusban érkezik Frederic Robinson és az angol producerguru, Break átdolgozásaival. Várjuk!

  • A kísérletező hangzásáról ismert, Csehországban élő Hybris ezúttal a Noisia vezette Invisible-nél hallat magáról. A hét elején megjelent single a producer eszköztárának kifogyhatatlanságát jelzi. A Mind Grind egy vészjósló, légvédelmi szirénák hangjával és félelmetes effektekkel operáló, gliccses halfstep, a Timeloop pedig egy fokkal barátságosabb, kopogós alapú, táncolhatóbb, mégis sötét érzetű darab. Egyik trekk sem lesz a nyári fesztiválok slágere, de egy-egy Noisia szettben simán meglesz a helyük, ismerve a holland csapat sokszínűségét és kreativitását.

  • Az ukrán Fade kollab-albummal ünnepli kiadója, a Faded Music 15. szülinapját. Az LP főleg a deep/okosbass kedvelőinek lesz csemege, és a hangzás olyan képviselői hallhatók rajta, mint Heavy1, Nitri, AndyPain & Z Connection vagy Meth.

  • Facebook oldalán harangozta be A Sides, hogy szeptember 8-án érkezik új albuma. Az LP-ről sokat nem lehet még tudni, de a közzétett teaser videó alapján a likvid kedvelői biztosan nem fognak csalódni.
  • Harmadik megjelenését jegyzi a Blind Music, melynek sajátossága, hogy minden egyes megjelenése névtelenül lát napvilágot. A zenék egyébként megérdemelnék, hogy tudjuk, kik alkották őket, de a label filozófiája szerint “Zenénk vak, láss a füleddel!” Az ars poetica alapja, hogy információs áradatban élünk, napi 144 milliárd elküldött e-maillel és 4 milliárd Facebook-megosztással, így kell egy sziget – ez lenne a Blind Music -, amely anonim megjelenéseivel egy kicsit kiemel minket az adathalmazból.

  • Óriási adag zenéjét tette letölthetővé Atlantic Connection, a Basic Operations egykori tagja. Az ingyenesen beszerezhető kollekció első része, mely a 2001 és 2005 közötti éra trekkjeit foglalja magában, innen tölthető le. A 2006-tól 2010-ig tartó korszak alkotásait július 30-án kapjuk meg. A mindkét adagot letöltő hallgatóság majdnem 80 számmal gazdagodik. Döntése okait a producer a KMag-nek fejtette ki, érdemes elolvasni.
  • Summer Selection 2014 címmel újabb válogatásalbumot dobott piacra a DNBArena. A 27 szóló trekkből és 2 mixből álló anyagon az idei nyár elmékezetes darabjai kaptak helyet a Spectrasoultól Lenzmanig, a Technimatictól S.P.Y-ig, a Total Science-től a Delta Heavy-ig.

Share.

About Author

Leave A Reply