A 2006-ban indult IPC ProFiles kiadó Snaper, Bal és Kelle megjelenései után egy sötét és basszusnehéz zenei anyaggal jelentkezik, melynek elkövetője a Jászberényből származó Kauna!

A producerként és DJ-ként is évek óta aktív Nagy Marci, avagy Kauna a drum&bass komor, atmoszférikus, minimalista és felezett oldalának nagy rajongója. Hősei többek közt Skeptical, Loxy és Dub Phizix – az ő hangzásuk egész egyértelmű nyomot hagynak zenéiben, így a hamarosan érkező Noise Mosaic EP-n is.

Az augusztus 28-ra datált kiadványon négy halftime track kapott helyet: a kissé hip-hop-os, keménykedős One Way, a sci-fi és a pornó közt egyensúlyozó Monochrome Days, a törzsi dobolásra hajazó Tribal Hood és a grime nyers erejével támadó Assembly Line. Folytatva az IPC ProFiles hagyományait, az EP-vel egy időben egy hosszabb interjú is megjelenik, amin keresztül jobban megismerheted a zenék mögött álló 24 éves művészt. Addig is hallgass bele az IPC Soundcloud oldalán található ízelítőbe és kövess minket Bandcamp-en, ahol nemsokára ingyenesen letöltheted a Noise Mosaic EP-t (vagy tetszőleges összeggel támogathatod Kaunát).

A kísérletező és indusztriális hangzású EP-hez tökéletesen passzoló borítót a hazai drum&bass szcéna egyik legendás grafikusának, INSGRAPHIZM-nak köszönhetjük!

Ha szeretnél bemutatkozni zenéiddel az IPC ProFiles-on, demóidat küldd az oldalon található formon, Facebook oldalunkon, vagy e-mailen keresztül (drumandbasshu@gmail.com)!

Share.

About Author

I came to hear the band today, I ain't thinkin' 'bout u

Leave A Reply