Szabadstílusú buliztatás egy kis népnevelő célzattal – valami ilyesmi történik Defcon J középtempós IPC mixében, amiben a garage, grime és bass music dominál.

Defcon J-jel a néhány jó barátjával karöltve rendezett Madting buli sorozaton, esetleg Judas Grime vagy Bass Camp rendezvényeken lehetett találkozni mostanában, de a figyelmesebbek egészen 2010-ig visszamenőleg is emlékezhetnek rá az akkor indult Bassment partikról, amiket eleinte a BME Kármán Tódor kollégiumában szerveztek.

Aktuális IPC mixerünk a Bassmentes idők előtt többek közt James Holden és Nathan Fake műveiért rajongott, majd 2010-ben nagyjából egy időben fertőzte meg több 140 bpm körüli basszusnehéz műfaj. Sokrétű érdeklődése az elektronikus zene világában továbbra is kitart, saját bevallása szerint mostanában valahol a garage és a grime közt félúton érzi igazán otthon magát, és Murlo hangzásával tud legjobban azonosulni. Szettjeiben újabban nem csak a mások által készített kedvenceit pörgeti, hanem teszteli saját számait is. Amíg nem érkezik meg az első Defcon J kiadvány, hallgassátok ezt a mixet (és utána is)!

Defcon J-t legközelebb május 20-án, a Dub Phase és Madting csapatok közös buliján, utána június 3-án a Judas Grime szülinapján hallhatod!

Letöltés / Download: IPC Mix .79 – Defcon J

Murlo – Last Dance
Slugabed – Another Chance 2K14
Matt Shadetek – Wonton Garden
Deadboy – White Moon Garden (Black Magick Mix)
Flava D – Bare Fields VIP
Moony – Break You Off
OH91 – Space
Utah? – Graphite
Drowzee x Architect – Drift w/ Wiley
Murlo – Cascade
Seany Mac – One Of Those Days (Organ Mix)
DJ Sharda – Jasmine 4×4
Dark0 – HYLI
Iglew – Urban Myth
Capo Lee – Liff (Iglew ReLiff) w/ Urban Myth VIP
Stylo G  ft. Ice Kid – My Yout
Sorrow – Mandolin Man
Alexis Ayaana ft. Kwony Cash – Balenciaga
JT The Goon – Wars
JFO & KXVU – Percy
TC4 – Original Nuttah
Bob Marley & The Wailers – Exodus (ENiGMA Dubz Bootleg)

Share.

About Author

I came to hear the band today, I ain't thinkin' 'bout u

Leave A Reply