Oldalunk hosszúra nyúlt kényszerpihenője miatt a júliusi ajánló valójában nem az elmúlt néhány hét, hanem az előző három hónap mixeiből szemezget. A válogatásban ezúttal akad techno, diszkó, és garage is a dnb, valamint jungle szettek mellett.

Calibre – Essential Mix on BBC Radio 1 – 2017-07-01

Egészen meglepő, hogy nem a RAM – Hospital – Shogun Audio háromszögből került ki a következő olyan Essential Mix készítője, ami a drum&bass-re (is) fókuszál. Calibre szettje prímán megidézi azokat az időket, amikor még komoly súlya volt ennek a mixsorozatnak: nem váltakoznak a zenék félpercenként, utaztatás történik különböző stílusok között és úgy általában van mélysége, mondanivalója a szettnek. Legalább tíz éve járt volna Calibre-nek ez a lehetőség, de megérte várni, mert simán ez az év egyik legfontosabb mixe.

OM Unit – Metalheadz Podcast 57

Egy lassan kibontakozó, apránként épülő, mesterien összerakott mixet prezentált nemrég OM Unit. Ambientes morajlásoktól halftime-on át a dzsungelig minden szól benne, ami jellemző a zenész 160-as tempóval kapcsolatos izlésére.

Random Movement – Podcast #90

Ahogyan az eddigi 89 szettről, a júniusi Random Movement podcastról is elmondható, hogy hemzsegnek benne a friss zenék és igazán léleksimogató a hangulata (leszámítva néhány vadabb, de szórakoztató darabot). Kánikulához elengedhetetlen darab!

Shanti Celeste – Live on NTS Radio 2017-06-16

Ha eddig nem voltál képben azzal, hogy a bristoli Shanti Celeste mennyire ügyesen vegyít minőségi zenéket a diszkótól kezdve a house-on és techno-n át a uk hurdcore-ig, akkor most pótold a lemaradásod! Semmi feszülés, csakis laza, nyárhoz illő darabok pörögnek a hölgy NTS rádiós szettjében.

DJ Randall – Live at Meltdown Festival – 14th June 2017

A London központjában rendezett összkulturális Meltdown Festival-ról streamelt többször is a Rinse.FM, ez a húzós DJ Randall szett is onnan származik. Morcos rollerek adják a mix gerincét, de befért néhány léleksimogató darab is.

Conducta – Live From Meltdown Festival – 16th June 2017

Conducta a garage szcéna egyik feltörekvő tehetsége, akinek énekelt már például a legendás Lifford is. A zeneírás mellett a DJ-pult is jól áll neki, teljesen jól működik ez az egyórás szett, amiben a kevésbé agyonjátszott régiségek vegyülnek néhány hallhatóan friss darabbal.

Pangaea – Solid Steel Radio Show 5/5/2017

A legtöbb techno mix – azon kívül, hogy van egy erős sodrása – túl sok érdekességet nem rejt, de ez a Pangaea szett kivételes. A uk hardcore, jungle és mindenféle egyéb oldschool-os elemmel operáló zenék tribal-ös, vagy csupasz, indusztriális darabokkal vegyülnek, szóval mindig történik valami izgalmas ebben a másfél órában.

DJ Deeon – Live on Rinse.FM 24-06-2017

A Chicago-ból származó ghetto house legenda, DJ Deeon június végén egy lecsupaszított house és mocskos techno trackekből (vagy traxxekből) álló szettet dobott a Rinse.FM hallgatóira. Ne tévesszen meg a finom kezdés, pár perccel később már nem tudsz mozdulatlan maradni a székedben.

Benji B – Exploring future beats w/ Ikonika In 3 Records – 2017-06-22

A Mobb Deep júniusban elhunyt tagjára, Prodigy előtt tiszteleg néhány zenével Benji B, valamint Ikonika mutatkozik be három kedvenc lemezével a június 22-i adásban. Három órányi minőségi zene szól most is az ambienttől a gqom-ig,

Horsemeat Disco – Rinse.FM 14th May 2017

Disco, funk és soul, nem lehet nem imádni!

Ha a fenti mixeket rongyosra hallgattad, jöhetnek az alábbiak:

Shanti Celeste – FACT Mix 607 (Jun ’17)
Loefah – Swamp 81 on Rinse.FM 1st June 2017
Sully @ Jungle Ting! Exclusive Promo Mix
DNR ft. MC Wiz Kid & MC Juiceman – Obscure 2-Step Garage Flavas
Ivy Lab – LIB 2017 Promo mix for XLR8R
DJ Haus – Live From Meltdown Festival – 12th June 2017
ITOA – Atlas 055
Totally Enormous Extinct Dinosaurs – Forever Mix
Mentalien – Dzsungel Konyve 2017.06.27

Korábbi ajánlók: április, március, február, január

Share.

About Author

I came to hear the band today, I ain't thinkin' 'bout u

Leave A Reply