Nagyon régen, egészen pontosan 2014 januárjában DJ Vapour-től kaptunk olyan IPC mixet, melynek műfaja a drum&bass meglehetősen laza korlátain kívül esik, de most itt az ideje, hogy 2003-ban indult mixsorozatunk ismét kitekintsen a 170-es törtek világából! A 71-es sorszámú IPC mix készítője egyike azon maréknyi elektronikus zenészeknek, akik körül nemzetközi szinten már egyértelműen nagyobb a hype, mint itthon. A Pécsen élő Sirmo bő egyórás uk garage, bassline és house szelekcióval mutatja meg, miért is érdemes rá figyelni!

sirmo-ipc-mix-629A barátság Sirmo és a uk garage közt nem mostanában szövődött, hiszen emberünk DJ-ként már ’99-ben pörgette pécsi bulikon a vidám vokálokkal és súlyos basszusokkal tűzdelt trackeket. Zenét írni viszont csak az utóbbi 6-7 évben kezdett, melynek gyümölcse mostanában érik be. Táncparkett-orientált számait többek közt Rinse.FM rezidensek (Roska, Marcus Nasty, Dappa), Hannah Wants, Cyril Hahn és Worthy teszik bele szettjeikbe, illetve egyre több kis kiadón bukkan fel maxikkal és EP-kkel, például az Immoral Music-on, Perfect Driver-en, Republic-on vagy Birdy Tweek-en. Következő megjelenése, a mix kezdőzenéjeként is funkciónáló Dealers, Bad Habit és Underheadz remixeivel kiegészülve, áprilisban lesz kapható.

A Monkey6 csapatot is erősítő Sirmo a DJ-pulton osztozott már Roska-val, Zed Bias-szal és James Zabiela-val, legközelebb pedig április 11-én játszik Woz és Ollywood mellett a Corvintetőn, majd egy hónappal később, május 16-án Eton Messy-ékkel a Teslában. Indítsátok el a lenti mixét addig párszor. ; )

Letöltés / Download
IPC Mix .71 – Sirmo

Sirmo – Dealers (Bad Habit Remix) (Forthcoming @ Immoral Music)
Hybrid Theory – Octopus (Formula)
Hotfire – Booty Box (Free DL)
Billy Kenny – I Need To Break (Hackney Polo Club)
Dj Spookz – What Is This (Sirmo Remix) (Forthcoming @ Saucy)
Hotfire – Bitches (Forthcoming @ Perfect Driver)
Supernova – The Bridge (Defected)
Joedan – Underdog (Unreleased)
Kissy Sell Out feat. Holly Lois – Tell You (Jay Robinson Remix) (Vivious Bitch)
Aaron Jackson – Woah (Audiophile Live)
Deekline – Deepa (Gutter Gutter)
A.Motion – Close Your Eyes (877)
Negativ – Damage (Pelikann Remix) (Nu Wave)
Development – High Definition (Loin Records)
Hybrid Theory – Touch (Four40/Free DL)
Mella Dee – MK3 GTI (Digital Soundboy)
Monkey Wrench – 96 Grind (Stripes Records)
Tom Zanetti – Eargasm (Aaron Jackson Remix) (Cr2)
Perfect Driver – Crawl In To My Bed (Nina Wilde & 9Bar Remix) (Forthcoming @ Perfect Driver)
Chris Lorenzo – Hooch

Share.

About Author

Leave A Reply