Stephen Mako (és kiadója, az Utopia Music) kitűnően zárta a 2014-es évet, nem meglepő, hogy az IPC Közönségszavazásán a legjobb feltörekvő produceri címet is elnyerte. A Warm Communications szintén nívós megjelenésekkel büszkélkedhetett, így igazi csemegének ígérkezik a sorban 34. korong, ahol ismét leftfield vizekre evezhetünk Mako idegenvezetésével. A beszállókártya hétfőtől már online és bakelit formájában is megváltható.

warm034web_629
Az All We Can Do a dallamos felszín alatt gonoszul hömpölygő, közelgő katasztrófa szelét fújja felénk, vészjósló és kétségbeesett vokálfoszlányok és fenyegető atmoszféra árad az egész trekkből.

Ha van fogalom a szakítós dárenbézre, akkor a Do You Feel The Same bőven ebbe a kategóriába tartozik: idegesen vibráló dobok és kiválóan megkomponált percussion-rengeteg, gazdagon adagolt “dub-aroma” és néhány elkeseredett hangminta jelzi, hogy teljesen elmentek otthonról. A kiállás uplifting érzetét a már ismerős hölgy szakítja meg mindenféle finomkodás nélkül, és újra elszabadulnak a rángatózó dobok. Zseniális!

Too Broke To Get It címmel érkezik a harmadik etap, amely a hihetetlenül lazán pattogó minimál dobokkal és kiváló váltásokkal löki előre a zenét. Tiszta lappal indulunk, és hagyjuk, hogy a finoman hömpölygő bassline-folyam elvigyen minket egy új kezdet felé.

Összességében bátran kijelenthető, hogy az új rilíz is kiemelkedőre sikeredett, és ismét egy hatalmas csillagot tűzhetünk az Utopia krú képzeletbeli váll-lapjára. Még több ilyet!

Share.

About Author

Leave A Reply