A régi Bad Company egyik jogutódjának számító Bad Taste Recordings 45. kiadványának főszereplője az a Zombie Cats, amely számos előadóval és kiadóval egyetemben igencsak megnyomja az év végi hajrát. A Dutty Audio színeibe öltözött kislemez után máris érkezik a Zombots EP három reszelős trekkel felvértezve!

zc
Rregula és Dementia jó párost alkotnak, ehhez kétség sem férhet. Bár az első közös megjelenésük kapcsán egészen 2007-ig kell visszatekinteni, a Zombie Cats formáció viszonylag új kezdeményezésnek számít tőlük. Az Eatbrain-es debütálásuk 2014-ben már egyértelműen jelezte, valami új és átütő születik a két producer munkájából.
A címadó Zombots nagyszerűen reprezentálja, mi történik, ha a kompromisszummentes, szikár rollerek balkáni képviselője, azaz L 33 összekerül a német-ausztrál zombimacskákkal: falbontó dobszekció, aljasul hullámzó, mégis könnyed csavarintások a bassline-ban… Ennek segítségével egy jó hangrendszeren garantáltan kirobbantható egy-két közfal. Bár a Zombots az EP igazi nagy durranása, azért az Abandoned és a No Choice legalább annyira elvetemült, hiszen a recept csaknem ugyanaz: tökéletes dobok, futurisztikusan tekergő bassline-ok, ötletesen felépített váltások és bivalyerős mastering.
Neurófronton extra erős lett az utolsó negyedév (és még nem is értekeztünk az új Eatbrain-válogatásalbumról), a Zombie Cats pedig minőségi trekkekkel és jónevű címkékkel felvértezve búcsúztathatja majd a 2015-ös évet.

Share.

About Author

Leave A Reply