Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Black Sun Empire vezette BSE Recordings, majd megszületett a kistestvér, az Obsessions. Aztán hirtelen történt egy névváltás, és útjára indult a Blackout Music kiadó, amely jelenleg a 19. megjelenésénél tart, és komplett felállással turnézik. Olvasói villáminterjú következik, egyenesen Ausztráliából!

bl629

Nemrég fejeztétek be az ausztrál és új-zélandi Blackout-turnét. Európában nem igazán szokás turnézni. Miért döntöttetek úgy, hogy a világ másik végére ilyen formában viszitek a kiadó nevét?

Igazából a cégünk szépen növekszik, például nemrég igazoltuk le exkluziv szerződéssel a State of Mind-ot. Az embereknek jelenleg nagyon tetszik, amit mi csinálunk, így ez logikus lépés volt a karrierünkben. Az ausztrál barátaink felvetették az ötletet, mi pedig örömmel jöttünk. Haverokkal mindig sokkal jobb turnézni!

Mi a Black Sun Empire következő nagy projektje?

Valószínűleg következő év elején új albummal jelentkezünk.

Mire lehet számítani a Blackout Music kiadótól a közeljövőben?

Rengeteg megjelenésünk lesz, többek között új anyaggal jelenkezik Mindscape, Emperor, Optiv, BTK, a Telekinesis formáció, és valószínűleg a State of Mind is elkezd ügyködni egy új albumom. Jelen pillanatban nagyon jó helyzetben vagyunk, mert nagyon sokan akarnak velünk dolgozni.

Európában mely városokban lesznek Blackout partik?

Hamarosan megyünk Bécsbe, majd következik Toulouse, Párizs és még sok másik helyszín. Kicsit őrület, ami jelenleg körülöttünk van, hiszen már 14 partink van lekötve augusztus végéig, és még több van tervbe véve év végéig. Ez nem panaszkodás, nehogy félreérts. Nagyon örülünk, hogy támogathatjuk azokat a zenészeket, akik a kiadónkhoz tartoznak. Úgy gondoljuk, hogy ha egyesítjük erőinket, akkor nagyobbak és erősebbek lehetünk. És természetesen mindez sokkal viccesebb is, hiszen mindannyian barátok vagyunk!

Share.

About Author

Leave A Reply