A tavalyi év egyik legnagyobb durranásának számító Icicle album sokszori hallgatás után is önmagáért beszél. Éppen ezért a Shogun Audio úgy döntött, követi a hagyományokat, és új köntösben tálalja a Jégember hosszanjátszóját, ráadásul egy, az albumon alapjáraton nem szereplő track újragondolásával egészítette ki az Entropy Remixed válogatást.

Icicle-Entropy-Remixed_629A germán neuró a kezdetek óta a drum and bass élvonalába tartozik, ennek megfelelően a Dreadnaught Phace-féle újraértelmezése is abszolút hozza a kötelezőt. Aki az eredetit szereti, a remixet is imádni fogja, hiszen a kompromisszummentes reszelés az LP kiemelkedő darabja – annak ellenére, hogy a Dreadnaught-nak semmi köze nem volt az Entropyhoz.
A kiadó új üdvöskéje egy szempillantás alatt maga mellé állította a Friction irányítása alatt álló vezérkart, nem csoda, hogy itt is kapott egy lehetőséget. A Neutralize Joe Ford-féle átirata egyszerű, de nagyszerű módon dolgozza fel az amúgy eredetiben is keménykedő trekket: ügyes váltások, jó főtéma- és dallamválasztás, letisztult stílus… Bírjuk Joe-t.
A holland Black Sun Empire csavarta meg a Metropolis szövegeivel eredetiben is házrobbantó The Edge című trekket. A végeredmény pusztítóan alpárira sikeredett, magán viseli a BSE összes védjegyét, és garantáltan feltakarítja a táncteret.
A Sarah Hezen leheletfinom énekhangjával büszkélkedő Will You Be Mine – amelyet az Ulterior Motive duó dolgozott meg – egyértelműen az Entropy balladájának tekinthető. A hibázni alapból képtelen UM srácok természetesen ismét a ropogós dobokra helyezték a fő hangsúlyt, emellett természetesen a trekk eredeti fílingje is megmaradt. Zseniális munka, erre nem is lehet mást mondani.
Az LP-n alapból is szereplő Proxima itt is lehetőséget kapott. A testvér egészen konkrétan az album egyik legbetegebb trekkjét, az osztrák Mefjusszal közös Isolationt értelmezte újra. Egy nyúlós halfstep-szörnyeteget szabadított rá a hallójáratokra, amely legalább annyira gyilkos, mint az originál. A remixpakk már beszerezhető a lemezboltok polcairól, valamint a jobb online-áruházakból, és sanszos, hogy jó eladási mutatókkal indítja a júliust, ugyanis minden trekkje hibátlan, így természetesen megvételre erősen ajánlott.

Share.

About Author

Leave A Reply