Ahogy már megszokhattuk, a texasi Warm Communications minden alkalommal pazar megjelenésekkel kényeztet minket. Az idén meglepően aktív label ezúttal főként mélytengeri búvárkodásra kalauzolja a nagyérdeműt Villem & McLeod idegenvezetésével. Kukkantsunk bele a 36. Warm Communications megjelenésbe!

warm_629

Minden túlzás nélkül mondhatom, hogy sztárpárosról van szó. A két úriember tökéletes összhangban képes együtt dolgozni, és ezt a tényt a 2014-ben kiadott közös sample pack is megerősítette. A duó stílusában egyaránt kiválóan felfedezhető a Villem-féle melankolikus mélység és a McLeod-ra jellemző szerelmes bugyibéz, ami az új Warm Communications kapcsán is megmutatkozik.
Az Ain’t No Way szaggatottan morcos dobjaival és idegesen rángatózó (jó néhány oldschool mintával kiegészült) mélyszekciójával meglehetősen komorra sikeredett, azt is mondhatnám, hogy nyers agressziójával elsöpör mindent és mindenkit.
A Saved You hangzása némiképp hasonló, de jóval simább bassline-ja és finoman döcögő dobképlete megnyugtatja háborgó lelkünket.
Az újonc Totem közreműködésével készült Make Tomorrow már egyértelműen a szerelmes likvid jegyeit mutatja: leheletfinom zongora-, szaxofon- és fuvolatémák, jazzy füstösség, szexi női vokálminták… Ez bizony bugyibéz a javából! A 12”-es verziót (Ain’t No Way / Make Tomorrow) hivatalosan július 6-ára írták ki, digitális formában viszont már június végétől elérhető mindhárom trekk a jobb online zeneáruházakban. Szerintem az idei legerősebb Warm, úgyhogy természetesen ez is megvételre ajánlott!

Share.

About Author

Leave A Reply