Idei első hírcsokrunk egy-két eleme még tavalyi, de mivel az év végi hajtás nem lehet kifogás fontos információk elhallgatására, most megosztjuk őket veletek. Albumokkal és single megjelenésekkel indítjuk 2014-et.

Kromestar-Tears-Of-Joy

  • Funk albummal rukkolt elő Peshay, aki a stílusra olyannyira jellemző, vastag basszusokat drum & bass producerként is előszeretettel használta. A Generation LP-t az az igen jó nevű Tru Thoughts gondozza, amely többek között Bonobo és Zed Bias több albumát is megjelentette. Sokszínű egyveleget kapunk Peshaytől, hiszen az “oldschool”-tól az elektronikusabbig, a jazzytől a diszkóig a funk minden válfaja előkerül. Emberünk valószínűleg nem végleg tette le a voksát a stílus mellett, de reméljük a jövőben is számíthatunk tőle ilyen anyagokra.

  • Minialbummal rukkolt elő Kromestar, mely a My Sound és a Colorful Vibrations után a londoni producer harmadik LP-je. A Tears of Joy nem kifejezetten dubstep album, hiszen ez egy eklektikus emlék, melyet Kromestar elhunyt édesapjának állított. A zenék felében dob is alig van, helyette csodaszép, zenei-melankolikus trekkeket hallhatunk. Reméljük, a brit zenész következő albuma egy sokkal vidámabb apropóból születik majd.

  • A 2013-ban igencsak jól teljesítő IM:Ltd az új évben is több finomsággal jelentkezik majd. A legutóbbi, Pennygiles és Phil Tangent-féle Stories Untold / We Don’t Talk Anymore 12″-es után februárban egy Dubplate Specialist címre keresztelt EP lát majd napvilágot több újonc producerrel, valamint tervben van egy Rise Of The Underdogs vol. 2 válogatás is. Kíváncsian várjuk!

  • A korábbi sikeres együttműködések után az új-zélandi illetőségű Borderline albummal jelentkezik a State Of Mind duó kiadóján, a SOM Music-on. A Flashes of the Future címre keresztelt LP ígéretesnek tűnik, ízelítő gyanánt a Bailey Wiley-val közös Feelings már ingyenesen tölthető egy ideje!

  • A Dispatch csapata nem vesztegeti az időt, és 2014 első 12″-esével hivatalosan is útjára indítja az új esztendőt. A 2011-es Get Ready / Submission megjelenés óta először ismét az Optiv & BTK páros jelentkezik egy fekete koronggal, mely kiadó a katalóguslistájában a 75-ös számot viseli majd.

Share.

About Author

Leave A Reply