Zakatol a neurómozdony, sorjáznak a megjelenések: L 33 albuma már a célegyenesben, közben pedig az Eatbrain ellátogat a Let It Rollra… Egyelőre csak egy EP erejéig: a Karate-samplert követően kedvenc zombis címkénken máris érkezik az újabb dobás, vagyis az Eatbrain Goes To Let It Roll!

eatbrain_lir
Egyelőre csak kapkodom a fejem, hiszen Jade kiadója brutális tempót diktál, megállás nélkül érkeznek az aljasabbnál aljasabb zenék. Máris elérhető a méltán híressé avanzsált cseh drum and bass fesztivál tiszteletére készített EP, amely az Eatbrain-família jól ismert előadói közül válogat.

Rögtön érkezik is az egyik aktuális kedvencem, mégpedig az ukrán Agressor Bunx duó, amely Big Daddy című trekkjével most a seggriszálásra helyezi a hangsúlyt az egyszerű, de nagyszerű basszuskompozíció segítségével. Az igazi őrület L 33 és Nuklear MC Stand Down-jával indul útjára: a pengeéles snare-ek és fémesen tekergőző bassline-folyam mellé dukál pár fenyegető strófa, és kész is az újabb tánctérrobantó. A hajdani Terraform EP-vel az agyevő családhoz csatlakozó Machine Code (azaz Current Value és Dean Rodell párosa) ezúttal felülmúlta önmagát, hiszen a Planet 9 abszolút telitalálat, egyben egyértelműen az EP legerősebb trekkje. Mindscape Buzzkillje meglepően visszafogottra sikeredett, kényelmesen döcögve-röfögve vezeti le az előző zenék okozta sokkot.

Bár az egyik legnagyobb európai d’n’b fesztiválra még várni kell néhány hónapot, az Eatbrain Goes To Let It Roll már április 4-étől elérhető Beatporton exkluzíve, 28-ától pedig minden online zeneboltban megvásárolható. Addig viszont a neurófanoknak érdemes csekkolni a 31. Eatbrain Podcastot, hiszen az elkövető az az L 33, akinek bemutatkozó albuma lassan, de biztosan érkezik.

Share.

About Author

Leave A Reply