Új év, új IPC Playlistek a Spotify-on! Továbbgondoltuk a pontosan három évvel ezelőtt indított rovatunkat, és nagy örömmel osztjuk meg veletek három új, tematikus „csatornánkat”: a Drum&Bass, Freestyle és Oldschool playlisteket!

A havonta frissülő Drum&Bass, Freestyle és Oldschool szelekciókra mostantól elég lesz egyszer feliratkozni az alábbi linkeken, vagy az Impulsecreator Spotify felhasználón keresztül, nem tervezünk újakat nyitni minden alkalommal. Reményeink szerint így mindenkinek könnyebb lesz egy (illetve három) hónapról-hónapra dagadó listát nyomon követni, melye(ke)t szorgosan és szigorú minőségkontrollt alkalmazva frissítünk új zenékkel minden hónap elején. Az IPC szerkesztőség tagjai által összeállított listákkal lentebb ismerkedhetsz meg, a playlist nevére, vagy a képre kattintva pedig fel is iratkozhatsz!

IPC Drum&Bass Playlist

A friss cuccokra, avagy az előző hónap legjobb kiadványaira koncentrálunk itt. A stílus, amit körbejárunk értelemszerűen a drum&bass és jungle, amibe természetesen számos al-műfaj belefér a liquid és deep daraboktól kezdve a techy és sötétebb zenéken át a kísérletezős, halftime-os érdekességekig.

IPC Freestyle Playlist

A fentihez hasonló módon ebben a listában is csak olyan anyagokkal fogsz találkozni, amik az előző hónapban láttak napvilágot. A nagy különbség az, hogy míg a fentiben mindent lehet hallani, ami drum&bass, addig itt minden más olyan zene kap helyet, ami nem drum&bass. Tehát ha épp nem 170-es tempójú törteket hallgatnál és/vagy bírod a kalandozásokat az elektronika, hip-hop, house, bass music, downtempo, techno, r&b, jazz, uk garage, stb. műfajokban, akkor itt kell a lejátszás gombra nyomnod.

IPC Oldschool Playlist

Az elnevezés azt sejteti, hogy itt kizárólag a ’94-’96 közti oldschool jungle-re koncentrálunk, de nem nehéz észrevenni, hogy egy picit csalunk. Az „oldschool” fogalmát ugyanis kiterjesztettük többek közt a uk hardcore-ra, millenium környéki techstep-ekre és hőskori liquid funkokra is. Gyakorlatilag olyan klasszikus és/vagy minőségi dnb, jungle gyöngyszemekre számíthatsz itt, amik legalább egy évtizeddel korábban már megjelentek. Amellett, hogy a nosztalgiára vágyóknak ez kiváló terep lesz a múltidézésre, bízunk abban, hogy az új drum&bass rajongók is betérnek egy kis töri leckére!

Share.

About Author

Leave A Reply