Most pénteken, vagyis február 2-án a The Hive Budapest vendégül látja Shyun-t a Corvin Club Bártermében. A londoni illetőségű fiatalember első remixe 2016 májusában jött ki a Kill Tomorrow-n, az első saját zenéje pedig ugyanezen év decemberében a Mayan Audión. Ehhez képest nem egészen egy éven belül, 2017 októberében máris az első EP-jével rukkolt elő, ráadásul a Kasra vezette Critical Music alcímkéjén, a Systems-en (vinil formátumban is!). A minőségi, mély és dnb sötétebb oldalát bemutató bulikat szervező The Hive egyik alapítója, aki egyben Filth Company egyik fele, Attila szemezgetett Shyun zenéiből, a pénteki bulira hangolódás jegyében

“Shyun azon producerek közé tartozik, akik reményt adnak, hogy a neuróból még nem veszett ki a funk. Hangzása egyszerre játékos és agresszív. Zenéit pedig olyasfajta technikásság és változatosság jellemzi, amely mindig képest meglepetéseket okozni. Érdemes odafigyelni rá, biztosan fogunk még hallani róla.”

Impak – Bleeps (Shyun Remix) [Kill Tomorrow Recordings]

“Első hivatalos megjelenéshez képet eléggé ott van a szeren. Az epikus intrót követően egy óriási térben találjuk magunkat, majd megkezdődik az utazás egy sötét, funky univerzumban.”

Shyun – Unfold [Critical Music]

“Sejtelmes homály, suttogó gépek, indusztriális kattogás, majd valami, amire senki nem számít… Le se tudom írni, ezt tényleg hallani kell!!”

Shyun – Digital Circus [Critical Presents: Systems]

“A nyomasztó bevezetés után egy feldühödött elefánt tapos agyon minket, majd ezt követően jön egy olyan switch, ami engem személy szerint az első hallgatás óta arra késztet, hogy lekaparjam a saját arcom. Elég nehéz tartani magam.”

Shyun & Cruk – Sentry [Critical Presents: Systems]

“Egy újabb techy fejtörő: utópia a gépek lázadásáról.
Ezúttal cinkostárs a szintén figyelemre méltó Cruk.”

Hyroglifics ft. Foreign Beggars – Persuade (Shyun Remix) [Critical Music]

“Az alapanyag sem éppen gyenge darab, ez azonban egyáltalán nem csorbítja Shyun érdemeit. Óriási intró után, amiben a Foreign Beggars Orifice Vulgatronja megmondja a frankót egy igazi hűvös, minimal roller következik. Garantált libabőr és sikítás.”

Február 2-án a Corvin Clubban Shyun mellett föllép a Filth Company, Cybershot, Unofficial: HORNS, Crism és Insight is.

Share.

About Author

Leave A Reply