Kedvenc zombis kiadónk újra hallat magáról, méghozzá francia vendégszereplőkkel az oldalán. A toulouse-i Signs trió eddig sem okozott csalódást a keményvonalas drum and bass szerelmeseinek, és most az Eatbrain közreműködésével egy meztelen ebédre invitál minket. Brutális házrobbantás következik, amitől garantáltan eldobod az agyad!

signsep_629

Igencsak impozáns a Signs diszkográfiája, annak ellenére, hogy csak tavaly léptek ki a nemzetközi porondra. Már az első rilíz megmutatta, hogy nagy dolgokra számíthatunk a srácoktól, ugyanis Optiv Red Light-ja szavazott bizalmat a Bash Around / Osaris megjelenésnek, ami igencsak pozitív fogadtatásban részesült. Ezt követően jöttek sorra az elismerések olyan kiadóktól, mint a Bad Taste, a Gridlok vezette Project 51 vagy a RAM. Utóbbi természetesen a szakma csúcsát jelenti, pláne úgy, hogy a Modulate című trekk az Audio által mixelt második RAMLIFE válogatásban kapott helyet.

A Naked Lunch EP pontosan azt nyújtja, amit a címe még csak sejtet: végtelen letisztultság, kristálytiszta minőség, puritán zsenialitás. Az előételnek szánt Black Meat vészjóslóan kúszik az arcunkba, véresen tálalva, nyúlósan tekergőző basszusaival, amit az Interzone tovább rotyogtat kőkemény dobjaival és kompromisszummentes lead-jeivel.
Elérkeztünk a főfogáshoz, ugyanis a Percuss elemi erővel tépi le a fejünket: brutálisan éles snare-ek, mindent elsöprő mélyszekció, kőkemény váltások. Első osztályú neuró-csemege!
A desszert a Vermin tányérján érkezik: igazi nyalánkság visszafogott, mégis gonoszan hömpölygő flow-jával, amelyre a kiadófőnök, Jade reszelős hangzással átitatott újragondolása rakja fel a koronát (vagy mondhatnánk: teszi fel a képzeletbeli cseresznyét).

Készüljünk fel tehát egy újabb hamisítatlanul ízletes Eatbrain-menüre, amely után garantáltan megnyaljuk majd mind a tíz ujjunkat, ugyanis a Signs minőségi étket szállít az asztalunkra.

Share.

About Author

Leave A Reply