Az izgalmas label, a melbourne-i Plasma Audio nem ontja magából a megjelenéseket, cserébe mindig garantált a magas minőség. A címke minden kiadványáról beszámoltunk eddig, és a holnap érkező új rilíz sem marad ki a sorból, pláne, hogy Gamma személyében magyar vonatkozása is van.

cursagamma_629_2

Legyünk szerénytelenek, és kezdjünk a B oldallal, ahol a Spinline mellett szólóban is remeklő Gamma kapott helyet. Nem ez Márk első megjelenése a címkén, hiszen a Plasma debütáló single-jén két trekket is prezentált. Az újrázás méltó a magyar producer nevéhez, hiszen egy izgalmas lépegetés formájában profi boxolókat megszégyenítő erejű pofont oszt a ki Warthoggal. Nem sokat cécózik, a rövid intro után egy agresszív doberman ugrik ki a hangfalból. Sokat kellett várni a zenére, hiszen Gamma decemberi Dispatch mixében már szerepelt, de megérte türelmesnek lenni.

A másik oldalon az Invisible vagy a Demand címkéíről ismert Cursa egy élesebb, gördülékenyebb darabot tesz le az asztalra. A tech rollerek elkötelezettjei nem panaszkodhatnak, mert bár sok hasonló darab hallható manapság, tisztességes stúdiómunka ez, amely bőven megérdemli a kitüntetett figyelmet.

A korábbi megjelenésekhez képest ez nem igazán nevezhető kísérletezőnek, inkább a tánctereket célozza meg vele a Plasma Audio, de erre a célra is megfelel, szóval az ausztrál label egy újabb tételt írhat fel a sokszínűségét igazoló listára.

Share.

About Author

Leave A Reply