Eastcolors nagyszerű albuma korona volt a Demand aktuális munkásságára, de nem lehet ülni a babérokon. A folytatást a Qbig & Zenith B páros prezentálja a szupermély Enkidu EP-vel, amely a halfstepperek kedvence lehet.

qbig_629_kesz

Nem is tagadhatnám, hogy a Demand az egyik kedvenc kiadóm, így elég nehezen tudnék róla rosszat írni. Szerencsére ezúttal sem kell, hiszen ez a négyzenés is teljesen rendben van. A korábban a Protect Audio, a Liquicity és Syndrome Audio címkékkel megjelent páros továbbra is tartja a deep & clear vonalat, szóval aki hatásvadászattól mentes trekkekre vágyik, bátran indítsa el ezt a rilízt.

Az A oldalon a címadó szám kapott helyet lassan lépegető, fémes hangzásával. A másik felén a Narc egy kissé feldúltabb, zaklatottabb vizekre evez, erős lábdobja, jungle-mintái és MC-vokálja az EP kiemelkedő darabjává teszi. A második drop hozza a váratlan two-stepet, a táncot, no meg az elégedett bólogatást. Kiváló!

A Mombasa Dub nem hazudtolja meg címét, hiszen dubby cuccról van szó, koppanós dobbal, variált perkákkal és cinekkel, szürke árnyalatú effektekkel. Az EP-t a This Is What You Get zárja, amely méltó párja lehet a Narcnak: kaotikusabb vibe, footwork-beütés, semmi sallang, csak a tiszta menetelés.

Jó cucc, vigyétek!


HALLGASD MEG A SPOTIFY-ON

Share.

About Author

Leave A Reply