A modernkori liquid funk királya, a Floridában élő Random Movement körül folyamatosan történik mostanában valami. Az év elején már hallatott magáról a Rubik digitális válogatásán, melyre a szívbemarkoló dallammal díszített Dropping The Chips került fel. Tavasszal pedig DJ Marky kiadóján tűnt fel egy dupla A oldalas maxival, ami érthetetlen módon csak mp3 formátumban érhető el. Az Innerground megjelenés után további mp3-aknak lehetett örülni nyár elején, ezúttal DJ Nookie adott ki négy gyönyörűséget Phuzion címkéjén keresztül, amiket a producer korábbi podcastjaiban már el lehetett csípni.

A nagyon erős The Note From Next Door EP után júliusban a Vibration Records nem túl izgalmas válogatásán szerepel egy kevésbé emlékezetes trackkel (Revealed), valamint 30-án megjelenik a Prestige-en is egy maxija, amin Dave Owen is közreműködik. Mindezt hamarosan egy újabb lemezes megjelenés követi.

Az Ingredients testvér-kiadójának, azaz a Mars Recordingsnak ötödik korongján Random Movement egy Jaybee-vel közös számot jelentet meg. A melankolikus Same Ol Me másik oldalán egyébként egy könnyed, távol-keleti fűszerezésű Klute remix található, ezért is érdemes némi figyelmet szentelni a lemeznek. Az említett temérdeknyi zene és a várhatóan augusztus elejétől kapható Drawn By Intrigue EP biztos jele annak, hogy az év második felében is folytatódik a termékeny időszak és számos új likviddel bukkan fel RM.

A bristoli székhelyű Intrigue gondozásában megjelenő négyszámos EP megmutatja a producer minden oldalát. A Boundary Lines-zal némileg megfeszegeti saját határait és egy halványan jump-up-ba hajló basszusfutamot prezentál, a She Had Better Days-ben pedig funky szintivel és ügyesen megszabdalt férfi vokállal késztet hátsó riszálásra. Az EP nyugodtabb pólusában a címadó Drawn By Intrigue és az r’n’b-énekkel tűzdelt Thoughtlust áll. Mind a négy track klipje hallható a lenti soundcloud lejátszóban, valamint alatta streamelhető a The Note From Next Door EP és a Prestige kiadvány is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share.

About Author

Leave A Reply