Showing 1 of 1

A londoni Soul In Motion bulik szervezője, a duóból egytagú formációra zsugorodott Need For Mirrors újabb erős anyaggal tér vissza a V Recordings-hoz! Aki találkozott már NFM zenéivel az utóbbi néhány évben, tudhatja, hogy emberünk a trendeket mellőzve marad hű korábbi munkáihoz és a drum and bass hőskorszakához. A négyszámos Wood & Water EP remekül példázza ezt a következetes hozzáállást

Need For Mirrors a lecsupaszított, hatásvadász dropoktól mentes zenéivel mára képes volt kialakítani saját hangzását úgy, hogy közben számai minden pillanatában érezni lehet a főhajtást a műfaj korábbi hősei előtt. Az EP négy zenéje a dnb egy-egy külön szegmensére világít rá. A house-os elemekkel és apró mintákkal operáló címadó dal lehetne akár egy Calibre fiókjában ragadt gyöngyszem is, míg a M.I.A. a Full Cycle kiadó legjobb megjelenéseit idézi. A Hard Life-ot egyértelműen Jonny L inspirálta, a Motto pedig egy tényleg funky neurofunk, ami felidézi Matrix és Ed Rush néhány emlékezetes felvételét.

Az biztos, hogy nem fogja leszaggatni egyik zene sem senki arcát, nem is ez a célja a táncparketten és otthoni hallgatáskor egyaránt működő Wood & Water EP-nek. Megjelenés pénteken!

Share.

About Author

I came to hear the band today, I ain't thinkin' 'bout u

Leave A Reply