Az Eatbrain horrorvonata robog tovább, hogy a fesztiválszezon után se maradjunk kőzúzda nélkül. A tempó brutális, a megjelenések gyilkosak, a közönség pedig hálás minden egyes rilízért, hiszen a zombis címke az egyik legismertebb zenei exportcikké avanzsált néhány év alatt. A 29-es sorszámú korong ezúttal az olasz Maztek produceri pályafutásának újabb állomását jelenti, és nem árulok el titkot, ha azt mondom, a Grinder EP egy szempillantás alatt képes bedarálni

A June Miller páros már az év elején összehozta az év egyik legötletesebb trekkjét a Teddy Killerz csapatával együttműködve (Rock’n’Roll), most pedig az olasz mészárossal karöltve szállítanak egy vinnyogós szeletelést a Blaffer képében: penge dobok, fémesen karcoló basszusok, vad effektek. A címadó Grinder felépítése az, ami igazán izgalmassá teszi, még akkor is, ha a groove számomra egy idő után már kevésbé izgalmas. Nem úgy a Tangle, ami kellemesen aljas hömpölygésével sokadik hallgatás után is roppant élvezetes. A Leah Vee-vel közös Good Question (amihez egy egész hangulatos videó is készült) már jóval kísérletezőbb irányt vett, az indusztriális hangzás, a széttördelt dobképlet és a szétküldött rapbetétek bőven elviszik a trekket. Bár az egész EP kiváló, az én személyes kedvencem mégiscsak a Stompin’ Mob Tactics remixe, amely az elejétől a végéig hibátlan.

A kiadvány exkluzíve már augusztus közepétől elérhető a Beatporton, és ahogy az lenni szokott, a többi online lemezboltba is megérkezett a már a hónap végével, így tehát nincs is más dolgunk, mint beszerezni, majd csekkolni az azóta napvilágot látott Machine Code hosszanjátszôt és Disprove EP-t is.

Share.

About Author

Leave A Reply