Pillanatokon belül indul a hétvége, a következő két és fél napra ajánlunk néhány mixet az elmúlt egy-két hét terméséből! Rockwell-től kezdve Fourward-on, DJ Flight-on és két Amoss szetten át Shadamig sokféle mix került cikkünkbe, jó fülelést hozzá!

rockwell

  • Néhány adás erejéig Rockwell-t is beválogatták a BBC Radio 1 friss tehetségeket felvonultató In New DJs We Trust műsorába. Az utolsó előtti alkalommal egy órán át dobálta az aktuális drum&bass felvételeket Spectrasoul-ék finomkodásától kezdve Sam Binga hatalmas Tessela remixéig a tőle megszokott sokszínű módon. Vigyázat, a megadott tracklista hiányos, a műsorban felcsendül néhány rejtett gyönyörűség is!

  • A SGN:LTD színeiben megjelenő új Fourward 12″-es kapcsán az 5. SGN Mix Session az osztrák sógoroktól érkezik. A csapat hozza a tőle megszokott neuro-stílust, de néhány mélyebb darabot is belecsempésztek a mixbe… brutális.

  • DJ Flight a szokásos kedd esti adásideje helyett szombat délután ugrott be a Rinse.FM-be műsort készíteni, ezt leszámítva semmi szokatlan nem történt a legutóbbi Next Chapter körül. Mint mindig, most is kiváló ízléssel válogatja a friss megjelenéseket és dubokat a Metalheadz DJ-je, és megvillant néhány finom drum&bass-szen kívül eső darabot is. Kötelező hallgatnivaló!

  • A Rinse FM-en hetente jelentkező Critical Sound ezúttal némi dzsungeles bemelegítő után az Ivy Labot, Sam Binga-t és Redderst látta vendégül.

  • Az okos hangzásáról ismertté vált Amoss duó prezentálja az új Horizons Music podcastot, amelyen helyet kapott több trekk is a készülő Dream Thief 4 válogatásról. Érdemes végighallgatni a mixet végigkísérő kommentárokat is, több megjelenést is beharangoznak a fiúk!

  • A főleg divattal foglalkozó rebellive blog új rovatot indított, melynek lényege, hogy hazai DJ-ket hazai tervezők ruháiba öltöztetik egy profi fotósorozat erejéig, a “modell” pedig az anyag mellé hallgatnivalóval szolgál mix formájában. A sorozat első embere Shadam, aki egy könnyed, érzelmes house és bass music szelekcióval készült.

  • A Dispatch háza táján óriási a zsongás, ugyanis hamarosan érkezik a Transit Two LP, ennek kapcsán a mostanában igen termékeny Amoss duó készített egy promo mixet a portsmouth-i albumbemutatóra készülve…

Share.

About Author

Leave A Reply