Úgy tűnik a DJ-k felébredtek téli álmukból, mert mixek és rádióműsorok terén meglehetősen erős hónap volt március! Ebben az ajánlóban a szokásos dömping egy apró szeletét találod, pontosabban remek szetteket olyan arcoktól, mint Bailey és Need For Mirrors, Storm és Deeizm, D-Bridge és Kid Drama vagy Beta 2. A válogatásban javarészt drum&bass és jungle anyagok szerepelnek, de felbukkan egy-két disco, freestyle és house finomság is!

Soul In Motion – OSM 028

A normális, semennyire sem bazári vagy hatásvadász módon veretős drum&bass jelenlegi két nagykövete, Bailey és Need For Mirrors rakott össze egy minőségi rollerekkel operáló szettet. A mix apropója a Soul In Motion bulisorozatuk negyedik születésnapja, amit március elején ünnepeltek Londonban. Ha a party már feleannyira jól sült el, mint ez a top szelekció, akkor bizony valami nagyon jóról sikerült lemaradni.

Storm ft. Deeizm [DJ Storm Takeover] – Radar Radio 25th March 2018

A Storm + Deeizm párosítás itt nagyjából egy rakétával felszerelt úthengernek minősül, annyi energia van benne. A mixek néhol döcögnek, de Storm jól válogatott, többnyire sötét dzsungelei és basszusai, valamint a mindig cuki Deeizm kirobbanó pozitivitása simán feledteti ezt. Nagyon hangulatos szett, garantáltan kipattan az ember szeme tőle egy lassú, álmos napon.

Beta 2 – ‘Little Pieces’ Promo mix

Az alulértékelt drum&bass művészek egyik legfontosabbja, és egyben Zero T gyakori partnere, Beta 2 összedobott egy erőteljes, lendületes szettet annak örömére, hogy március elején megjelent a Little Pieces. Zero T ki tudja hanyadik albuma már ez, amiből egy elég részletes ízelítőt kaphat a hallgató, de természetesen mások cuccai is kaptak helyet. A lényeg, hogy ez a 45 perces anyag élettelire és lehengerlőre sikerült – ér újraindítani, mikor lejár!

Heart Drive @ DrumObsession 11th Birthday

Tavaly októberben történt ez a D-Bridge b2b Kid Drama szett, és mivel a Heart Drive név alatt zajlott a dolog, így túl sok magyarázatot nem is igényel ez a remek, utaztató két óra. Az autonomic / heart drive hangzást maradéktalanul hozza ez a mix, rengeteg már jól ismert ambientes, felezett, szintis finomság elhangzik, de a két művész bőven pattint olyan zenéket is, melyek a szakavatottabb hallgatók számára is újdonságok lesznek. Otthoni lazuláshoz tökéletes.

Slanki – A38 Ship, Budapest, 21-03-2018

A kaliforniai beatmaker hölgy, Tokimonsta A38-as buliján nyitotta az estét Slanki ezzel a remek szelekcióval. Hol simulós, hol feszes és táncos hip-hop, soul és elektronika szól – szuper laza szett!

Homemade Weapons – XLR8R Podcast 532

Nagy öröm látni a Seattle-ben élő Homemade Weapons nevét az XLR8R-nél, mivel ritka a drum&bass mix a sorozatban! A 2012 óta aktív producer a kezdetektől fogva a minimalizmus elkötelezettje, ez a bő egyórás anyagon keresztül is prímán átjön. Szinte kizárólag dobok és basszusmenetek hömpölyögnek, néha kiegészülve tribal-ös perkákkal. Egy magyar zenével, pontosabban egy névtelen Ghost Warrior számmal indul a mix, amihez tartozik egy rövid, de hasznos infókkal teli interjú is.

Artwork – BBC Radio 1 Residency – 2018-03-15

Artworkben az a jó – a tökéletes rádiós hangján felül -, hogy nagyon jó szelektor, akármilyen stílusról is legyen szó. A harmadik BBC Residency-s műsorában a disco kapja a főszerepet, és mint mindig, most is prímán hozza az egyszerre szórakoztató, mégsem szirupos vagy lakossági formáját.

Van itt még néhány nagyon jó mix:

Korábbi 2018-as ajánlók: február, január 

Share.

About Author

I came to hear the band today, I ain't thinkin' 'bout u

Leave A Reply