A kiadófőnök legutóbbi Eatbrain podcastjának bevezetőjéhez egy hatalmas klasszikus film szolgáltatta az alapot, és nyilván sokan tudták, hogy konkrétan a The Return Of The Living Dead-ről van szó. Kedvenc zombis kiadónk soron következő megjelenésének kapcsán egy másik klasszikussá vált mondat is idekívánkozik ugyanebből a filmből, miszerint: „…send more paramedics!” Mindezt csak azért írom le, mert a legfrissebb Mindscape EP garantáltan maradandó sérüléseket okoz a hallójáratokban és a táncparketten egyaránt.

RAT PACK Facebook cover_ipcA címadó Rat Pack igazi Mindscape-féle aljas, passzív-agresszív zene: a sújtólég dobszekció, a szétcsavart bassline hömpölygése és tekergőzése, valamint a jellegzetes lépegetős stab-okból felépülő dallam viszi előre a trekket.

Baljós bevezetőt követően lüktető bassline és vibráló szinti adja a Brightness gerincét. Isteni világosságról természetesen szó nem lehet, helyette ördögien jól kimunkált, színtiszta funkot kapunk az arcunkba.

A Shoot First és a Bandits már bizonyította, hogy ha Mindscape és BTK közös stúdiózásba kezd, abból mindig valami nagyszerű kerekedik. A legújabb, Road Rage-re keresztelt kollab ezúttal egy harapós bassline-szörnyet szabadít rá a világra, amely kegyetlen mészárlást rendez a tánctereken.

A Space & Time egy utazásra invitál minket keresztül a téren és időn, ám a bevezető után egy másik világba csöppenünk: kőkeményen pulzáló dobok, tekergőző-rángatózó bassline és fenyegető szinti-vijjogás… Brutális.

Mindscape nem tud hibázni, mint ahogyan Jade és az Eatbrain sem, így a december 2-ai bakelit, és a 16-ai digitális megjelenés kiváló év végi megőrülést ígér mindenkinek. Erről mindenki meggyőződhetett a hétvégi Eatbrain bulin, mely a Neonlight vendégeskedése mellett eme EP bemutatója is volt.

A magyar neurofunk zászlóvivőiről, valamint az Eatbrain jelenéről, múltjáról és jövőjéről egy interjú keretében részletesen olvashattok L.A.S. Magyar DJ Magazinban megjelent és IPC-n utánközölt cikkében.

Share.

About Author

Leave A Reply