A digitális Peer Pressure kiadónál egy régebbről ismerős név tette tiszteletét, a korábban a keményebb vonalon alkotó német Proktah. Találkozhattunk már a nevével kisebb-nagyobb kiadóknál, legutóbb pont a C.I.A. Tuned In 2 válogatásán, valamint Zero T Footprintsén. Érdekesség, hogy a Seraphine címre keresztelt háromzenés megjelenés Proktah idei első hivatalos produkciója, amely november 25-től minden digitális lemezboltban beszerezhető.

Proktah - Seraphine EP_629x354A legújabb Peer Pressure rilíz alapvetően három klassz zenét jelent, valahogy mégis a címadó trekkel kapcsolatban vannak felemás érzéseim, ugyanis a Seraphine kellőképpen lendületes, de kevésbé ötletes és kidolgozott, mint amilyen egyébként lehetne.

Az Elephant March viszont már annál több örömet okoz azoknak, akik élik a rohanó dobokra felfűzött aljaskodást: lefelé lépegető bassline, mesterien kivitelezett váltások, elsőosztályú effektek, ez a zene valóban egyben van, nálam mindenképpen telitalálat. Proktah érzelmesebb oldalát a Voice Of Confidence reprezentálja, amelyről szintén csak jókat tudok írni, ugyanis egy komótosan cammogó, mélyszekciójával és kellemes női hangmintáival kellemesen simogató szerzeményről van szó.

A legutóbb Optiv, Future Signal vagy éppen NickBee oldalán szereplő Proktah ezúttal lágyabb és mélyebb zenékkel jelentkezik a Peer Pressure 27. megjelenésén, így okozva kellemes perceket a hangzás kedvelőinek.

Share.

About Author

Leave A Reply