Szerkesztőségünk tagjai mostanában a következő DJ-k mixeire bólogattak a legnagyobb lelkesedéssel: A.I., Huxley, Black Sun Empire, Jackmaster, Dominic Petrie, Flava D, Lenzman és Claude VonStroke. Csekkold a streamelhető mixeket, ha lemaradtál róluk!

jackmaster-mastermix

  • A múlt heti Fabric-os Bukem bulit promózta az A.I. legújabb mixe, ami ennek megfelelően a dallamos likvideket és a szolid drum&bass rollereket helyezi előtérbe. A folyamatosan lüktető szett a tapasztalatok szerint délutáni takarításhoz is ideális aláfestő.

  • Ha az ember garage-inspirálta house zenékre vágyott idén, Huxley rengeteg kiváló anyagot nyújtott ehhez. Az erős megjelenései mellett az alábbi Rinse.Fm-es mix bizonyítja, hogy szelektorként is jól működik, könnyedén vált benne a disco, funk, house és garage számok között.

  • A Black Sun Empire trió a Variations On Black albummal mindenképpen hatalmas gólt lőtt. A legújabb BSE podcast-ban találunk is jó pár remixet az említett albumról, de több, eddig ismeretlen trekk is helyet kapott. Hétvégi megőrülés helyett/gyanánt bátran fogyasztható ámokfutás BSE módra.

  • Kint van már néhány napja Jackmaster hagyományt teremtő év végi Mastermix sorozatának 2013-as része, de szó nélkül nem lehet elmenni mellette, hiszen hasonlóan a tavalyihoz, ez is rendkívül erős lett. Másfél órán át a disco és a ’80-as évek inspirálta hangzás van főszerepben, tökéletes soundtrack a házibulikhoz, vagy a hideg téli estékhez, ha éppen a nyári hónapok hangulatára vágyik valaki.

  • Dominic Petrie nemrégiben debütált az Ingerdients színeiben, most pedig különleges, néhol lazulós, néhol szigorú, néhol kísérletező szelektával jelentkezik.

  • A grime és uk garage stílusokban mindig kiemelkedőt alkotó Butterz csapat egyetlen női tagja, Flava D a Rinse.Fm-nek készített mixet néhány hete. A rádió rendszeresen jelentkező rovata a Garage Hour Special, melyben pontosan az történik, amit a név sejtet: egy órán át pörögnek a garage zenék. Flava D főleg vokális 2-step slágerekkel oldotta meg a feladatot, a végeredmény forró!

  • Hogy újfent up to date-ek legyünk – merthogy mindig azok vagyunk – máris érkezik frissen, egyenesen Friction műsorából a holland mágus, Lenzman vendégmixe, amelynek igazi apropója, hogy a közelgő albumról is felcsendül pár nóta. Vigyázat, forróság!

lenzman

  • Claude VonStroke, az egyik legmenőbb house label, a Dirtybird feje azon kiváltságosok közé tartozik, akit már a második Essential Mix készítésére kérte fel. A kétórás, élőben rögzített szettben a finomkodásnak nincs sok helye: veretés zajlik, de okosan.

Share.

About Author

Leave A Reply