A Logam vezette atlantai Santoku Records újabb megjelenéshez érkezett, melynek középpontjában a színtiszta funk áll. Persze egy  az úgynevezett „junk bass” fogalmát teljes mértékben kimerítő  Gridlok-trekk esetében nehéz tisztaságról beszélni, azért az új korong mégis elsősorban a benne rejlő vibe miatt válik kimondottan élvezetessé.

629

Részben amerikai, részben balti ízekkel támad az új Santoku-rilíz. Az A oldalon a mocskos basszusok nagymestere mutatja meg, hogyan is kell kiváló remixet készíteni. Logam és Mayhem All I Do című közös trekkje még 2014-ben látott napvilágot a Santoku színeiben, és ennek készített most Gridlok egy elképesztően aljas újragondolást. A jellegzetes hang- és dallamminták maradtak, melléjük egy markáns dobképlet és egy koszosan hömpölygő basszusfolyam csatlakozott… Mindezen összetevők igazán izgalmassá teszik az összképet.
A túloldalon egy visszatérő szereplő, mégpedig a korábbi lopási ügy egyik áldozata, az észt Mean Teeth érkezik Transfixed elnevezésű zenéjéével, amely egyszerűségével és letisztultságával okoz kellemes perceket.
A kiadó ismételten jó visszajelzéseket kapott a nemzetközi porondon (mondjuk ilyen trekkekkel egyáltalán nem nehéz bezsebelni a pozitív visszajelzéseket), úgyhogy a SAN013 megvételre erősen ajánlott… Megjelenés március 28-án.

Share.

About Author

Leave A Reply