Lemezajánló rovatot indítunk (melynek neve ugyan a mai, digitális világban kicsit idejétmúltnak tűnik, de szépen cseng, ráadásul azért szerencsére van még vinil a piacon bőven), melyben heti-kétheti rendszerességgel hívjuk majd fel a figyelmet a kiemelkedő zenékre pár bekezdés erejéig. Lesznek szerkesztőségi listák és felkérünk majd vendégművészeket is, hogy mutassák be aktuális kedvenceiket. Az első cikk rögtön egy “meghívott”, IAN Autorun mostani kedvencei közé vezet. Lássuk, Ádám mivel készül a szombati Wilkinson bulira!

ian2Stadiumx & Taylr Renee – Howl At The Moon (Aftershock Remix)

“Magyar Beatport No. 1 zene, amiből igen jól sikerült bootleget készítettek az afteshockos srácok, anno el is kértem tőlük. Mint később kiderült, Nicky Romero is erre az álláspontra jutott: azóta hivatalosan megjelent a Protocol Recordingson. Az Andy C buliban ezzel zártam a szettem, és többen is kérdezték mi volt ez a zene, szóval működik. Szép munka! Kevés zenénél van így, de szerintem itt a felgyorsított vokál sokkal jobb, mint az eredetiben.”

Metrik & Friction – Legacy

“Remekül felépített nóta, amibe folyamatosan jönnek be a kis ugráló hangok, némi huhogással fűszerezve. Nagyon tetszik, ahogy végig pörög a zene, egy vokálos dallal kombózva letarolja a táncteret. Jó hosszan lehet mixelni.”

Sigma – Nobody To Love (Sigma’s Future Jungle Mix)

“Wilkinson Afterlow-ja (és Kállay-Saunders András Runningja :)) után egy újabb drum and bass zene, ami betört a legnagyobb rádiók játszási listáiba, feldobva ezzel a kínálatot. Nem is érdemtelenül. Én azonban jobban kedvelem a future jungle verziót. Megmaradt a hangulata, ám mégsem annyira kereskedelmi az íze. Garantált kezek a magasban-hatás.”

DC Breaks – Lock In

“Hogy legyen egy kicsit keménykedősebb is, jöjjön a RAM Records legújabb kiadványa. Erős, a DC Breakstől már jól megszokott dobok, majd a dropok előtt egy kis csel: ezek az erős dobok picit váratnak magukra. Nem baj, én ekkor is mindig felugrom (főleg ha valamivel beduplázom). Ha hétvégén Wilkinson nem rakja fel, én biztosan.”

Chris Lake feat. Jareth – Helium (Rene LaVice Remix)

“Kiállásnál megállunk egy kicsit, lötyögünk a vokálra, majd amikor a Helium részhez érünk, már érezhetjük, hogy itt bizony valami erős készülődik. Masszív bassline és erős snare jellemzi. Nagy hangerőn felrepeszti a táncparkettet.”

Share.

About Author

Leave A Reply