A brit Low:R után egy hazai feltörekvő drum&bass tehetség csatlakozik mixsorozatunkhoz: fogadjátok szeretettel Kauna mély, minimalista, néha felezett, néha táncér-orientált szettjét!

Letöltés / Download: IPC Mix .84 – Kauna

Aki fáradhatatlanul követi az oldalt és folyamatosan olvas a sorok között, tudhatja már, hogy Kauna erősen kötődik az IPC-hez: m0rley néven több cikket is megjelentetett nálunk az utóbbi években, fellépett Drumandbass.hu Session bulin és esett szó mixéről és saját kiadványáról is az oldalon. Ennyi történés után épp ideje volt már, hogy a producerként is aktív tehetség megmutassa magát egy mély, basszusokkal teli mixen keresztül. A jászberényi származású Kauna számos saját track mellett beillesztett a mixbe egy-egy okos darabot olyan nagy kedvenceitől, mint Skeptical, Halogenix és Ivy Lab, illetve kevésbé ismert zenészek, például Es.tereo, Jonah K vagy Mono/Poly is helyet kaptak a lent hallható 73 percben.

Kauna így nyilatkozott IPC Mixéről:

2019 a basszuszene világában eléggé izgalmas év volt, úgyhogy a mixbe főleg friss zenéket válogattam. Szokás szerint igyekeztem egy ívet adni a mixnek, így az első harmadban a felezett ütemeké a főszerep, és csak ezután gyorsul hagyományos drum & bass tempóra, de a kísérletezős, sötét, minimalista vibe végig megmarad. A számok között saját zene is bőven akad, dubok, és már megjelentek is. A saját dubok közül pedig kettő az újrainduló IPC ProFiles-on jelenik meg hamarosan.

Tracklist:

? – ?
Jonah K – Symbols
Mono/Poly – Teach You All a Lesson
Es.tereo – Flying Disc
Dexta & Lucent – Amethyst (Malfunction Mix)
Kauna – Monochrome Days
Pein & MVRK – Surge Tank VIP
Ivy Lab & Barclay Crenshaw – Betty White
Kauna – Time Travellers
Pein – Chemical Dreams
QZB feat. Rider Shafique – City on Lock
Kauna – Tribal Hood
Breakage – Liff Up
Mauoq – Taxon
Kauna – Blindfold
Dub Phizix – White Flag
? – ?
Dub Elements & Flite – Abandoned
Halogenix – Line B
Kauna – Shadow Sister
Need For Mirrors – Lambo
Particle – Neptune
Skeptical – 8am to 1am
Section Zero – You Devoured The Sun
Outer Heaven – Still Waters
? – ?

Share.

About Author

I came to hear the band today, I ain't thinkin' 'bout u

Leave A Reply