Idén is sok újdonsággal kecsegtet a dob és basszus világa, indításképp a Hospital Records már karácsonykor elénk dobta a hírt, hogy közeleg a Sick Music 2020 válogatás album, ami az előző évekhez hasonlóan kiemelkedően jónak ígérkezik.

A január 31-én megjelenő album 25 számot tartalmaz, többek között remixeket és eddig még sehol nem hallott dalokat, de ezeken túl érdekes kollabok és nem megszokott stílusok is várhatók a Hospital Records előadóitól és néhány külsőstől is. Az első osztályú hangzást kezdésként maga London Electricity biztosítja, akit olyan jobbnál jobb DJ-k és producerek követnek, mint az újoncnak számító Kanine, a nagy port kavart Kings Of The Rollers, S.P.Y, Grafix, Inja, Fred V, Unglued, DRS & Dynamite párosa illetve Urbandawn, aki reméljük idén megpróbálja felülírni tavalyi sikerét, a Drum&Bass Arena Award Best Track díjas Come Together-t és valami még speckóbbat hozott össze.

Dynamite MC, S.P.Y és Urbandawn a 2019-es Hospitality Halloween bulin, Brightonban (fotók: shotbyveraa / shotbyvera.co.uk)

Degs és Unglued egy lélekemelő és lendületes track, a Levitate Your Mind erejéig összerakták tudásukat és tehetségüket, amit már teljes egészében meg lehet hallgatni, illetve nézni is. Az egyébként is daráló KOTR szám, a You Got Me még inkább a szomszédok türelmét tesztelő szintre lépett S.P.Y.-nak hála. Unglued és Serum a house felé nyúltak: Todd Terry Joys című száma illetve Roberto Surace Bounce To The Beat-je is megjelenik az albumon, igaz, egy kicsit másképp az eddig megszokotthoz képest.

A klasszikus, érzelmekkel fűtött drum&bass hangzásért ismét Keeno felelős, aki ezúttal egy kis r’n’b-vel is mixelte dallamokata az Ellie Madison vokáljávál kiegészült I Wonder-ben. Nu:Tone hasonló vonalon haladva egy időtlen liquid trackkel szállt be a változatos felhozatalba: a The Moment-ben ráadásul Lea Lea hangja is felcsendül. Külön érdekessége az idei Sick Music-nak, hogy hivatalos megjelenéssel DRS és Dynamite MC itt szerepelnek először!

Sok új zenéért izgulhatunk idén, de a Nu:Tone által összerakott Sick Music 2020 album mini-mix nem ad okot aggodalomra azzal kapcsolatban, hogy mire számíthatunk 2020-ban a Hospital-tól. Ha van tíz perced, mindenképp hallgass bele, úgyis húsz lesz belőle, mert máris újranyomod majd a lejátszást. Ha pedig esetleg érdekel az album, a Hospital Records weboldalán több formátumban is előrendelheted!

Share.

About Author

Leave A Reply