A Plasma Audio előző megjelenésén Proxima villantott, most pedig a drum & bass-körökben ismertebb unokatestvér, Icicle ragadja meg a vonó végét a kiadófőnökkel közös kollabban. A másik oldalon Csehország menősége, Rido húzza el a nótánkat a melbourne-i label (ezúttal kevésbé kísérletező) single-jén.

plasma629

A címkét futtató Safire az első rilíz óta nem jelent meg a Plasmán, úgyhogy éppen itt volt már az ideje, hogy kihasználja a saját márkában rejlő lehetőséget. Icicle-lel nem fogott mellé, az eredmény, a Suction Cap pedig egy harapós bomba lett. A sejtelmes intróra a második kör végén jön a drop, gyomorrengető basszus és reszelős lead kíséretében. Az új, némileg keményebb sounddal jellemezhető Icicle, ahogyan “deep-korszakában”, úgy most is a next level hangzás képviselője. Ő még a veretést is máshogy csinálja, úgyhogy elnézhető neki, ha újabban szigorúskodik.

A B oldalon a szintén egyedi hangzásvilágú Rido válaszol az ausztrál-holland páros kihívására. Igazából nem is B oldal ez, hanem második A, ugyanis sem fantáziában, sem minőségben nem marad alul Icicle-ékkel szemben. A főtéma tényleg egy életveszélyes rottweiler ugatására hajaz, második dropjával a sz*rt is kiharapja a hallgatóból. Szóval egy meglehetősen agresszív trekkel állunk szemben, de nincs ezzel semmi gond, ez a rilíz nem a gondolkodásé, hanem a vicsorításé.


Share.

About Author

Leave A Reply