A manchesteri kiválóság felel a legújabb Fabriclive mixért, amely november 20-án érkezik, telis-tele kiadatlan zenékkel. Lessünk bele!

629

Valljuk be, Dub Phizix megérdemelt már egy ekkora projektet, hiszen évek óta ugyanazt a magas minőséget szállítja, szólóban és kollaborátorként is kifogástalan matériát téve az asztalra. Nevét többek között a Soul:R, Critical, az Exit vagy a Samurai neve fémjelzi, Marka című (Skepticallal és Strategyvel közös) zenéje hosszú ideig kitörölhetetlen volt a dnb-bulik repertoárjából, nem beszélve a Buffalo Chargeról, ami a videoklipjével vett meg minket kilóra.

A 84. Fabriclive-on is hozza az elvárhatót, ráadásul rengeteg dubplate-tel színesíti a trekklistet. Negyven zenét szorított bele a bő egyórás játékidőbe, de a zenék stílusából adódóan nem is árt a gyakori váltás. Halfstep, footwork, folyamatos dubhatás, rengeteg MC és vokalista adja az album gerincét, végig izgalmas szelekciót hallunk, nem lankad a figyelem. Sok meg nem jelent saját zene került az albumra, de Was A Be, Fixate vagy Skittles is újdonságai is felvillannak.

2-stepre ne számítsatok, de modern soundra igen, azoknak pedig különösen ajánlom, akik még 2015-ben is a 170 BPM feletti zenék halálát vizionálják.

Az albumba ITT tudtok belehallgatni.

Share.

About Author

Leave A Reply