A 2012 óta aktív Hybrid Minds hamar sokak kedvencévé vált. Hangzásukat a többség vélhetőleg a Blame/Warm Winters maxi által szerette meg, mely egyébként a Twisted Individual igazgatta Grid címkén jött ki. Ezt megelőzően szerepeltek a sokak ugródeszkájaként szolgáló Fokuz és Celsius kiadókon is. A srácok rövid idő alatt a mostanában kizárólag minőségi anyagokat prezentáló Spearheaden találták magukat, ahol egy teljes albumon keresztül is megmutatták tudásukat három évvel ezelőtt. Azóta sem vesztegetik idejüket, Alix Perezhez hasonlóan ők is saját kiadóval szállnak be a zeneiparba.

HM001-hybrid_minds_touchA dupla A-oldalas Hybrid Minds Music 001-es egy saját szerzeményt és annak Tokyo Prose (!) átiratát tartalmazza. Mérhetetlenül nehéz választani a két verzió közül, hiszen mindkettő igazán kiforrott, minden szempontból tökéletes. A Tiffani Juno által jegyzett kristálytiszta, mondanivalóját tekintve bájos vokál teszi a Touch-ot még élvezetesebbé. Lehet, hogy némileg elfogult vagyok az új-zélandi Tokyo Prose munkásságával kapcsolatban, de a Touch újragondolása meglehetősen erősre sikerült. A tőle megszokott, kellemesen búgó bassline  és az általa is gyakran használt billentyűsszekció még több finomságot és kedvességet kölcsönöz az amúgy sem érzelemmentes zenének.

Ha nem akartok lemaradni a 2016-os nyár egyik legfinomabb likvid zenéjéről, akkor irány a digitális zeneboltok egyike, lemezgyűjtőknek pedig már elérhető a Touch limitált kiadású fehér korongon!

Share.

About Author

Leave A Reply