A zombik inváziójánál csak egy súlyosabb dolgot tudok elképzelni: a robotzombik invázióját. Ezt a soron következő Eatbrain EP lazán meg is valósítja! A 16. megjelenés elkövetője az a Dabs, aki Olaszország színeit képviselve olyan kiadókon szerepelt már, mint a Horizons, a Dispatch vagy épp az Eatbrain (gondoljunk csak a Tales of the Undead albumra).

dabsep_629

A Rawbot EP négy zenéjének közreműködői is igencsak impozánsak. A címadó trekk például nyomokban bolgár L 33-összetevőt is tartalmaz: sejtelmes intró után ropogós dobokra építkező reszelős groove, mocskos filterbass, önkéntelen seggrázás, instant fav! Az IPC 2014-es közönségszavazásán az év felfedezettjének kikiáltott cseh A-Cray vendégszereplésével készült Hysteria egy perc nyugalmat sem hagy: fémes dobok és kőkeményen pumpáló bassline érzékelteti, hogy a srácok szigorú üzemmódba kapcsoltak.

Ryme Tyme személyét senkinek sem kell bemutatni, a Grindwerk agytépő alszekciója mellé is kiváló verbális támogatást nyújt (véleményem szerint a főtéma is elbírta volna az MC-t legalább egy kör erejéig). A That Door az egyetlen önálló Dabs-produkció az EP-n, ugyanakkor a pengeéles dobokon ugrándozó szeletelés kétségkívül az olasz producer egyik legjobb trekkje számomra.

Bár a Signs-féle csapást alig pihentük ki, a robotzombi-invázió exkluzív jelzővel érkezik a Beatport digitális polcaira egy hét múlva, június 8-án. Akinek azonban a mesteri artworkkel ellátott 12”-esre fáj a foga, annak egészen június 22-ig kell várni, ami fájdalmas lehet a teljes trekklista ismeretében, ugyanis az új Eatbrain ismételten elnöki lett.

Share.

About Author

Leave A Reply