Phobia, Sato és Tyrone új projectje, a Chroma igazán impozáns címkéket sorakoztatott fel neve mellé rögtön a hivatalos megalakulást követően. A Commercial Suicide-os szereplés után a ProgRAM-on napvilágot látó So Alone (melyhez klip is készült) / Acetate páros mellé begyűjtötték a Renegade Hardware logóját is Machine című gépszörnyetegükkel. Ezúttal egy újabb nagynevű kiadó, név szerint a Total Science által igazgatott C.I.A. tette rá a mancsát két Chroma-nótára, melyeknek megjelenése május 20-án várható.

chromaciaTipikus C.I.A. (sőt, tovább megyek: Total Science) hangzással van dolgunk. Az Intermission dzsungelesen csörömpölő dobjait raggavokálok és soundsystem-effektek tarkítják, az egészet pedig egy gyönyörű, kövér basszus kíséri, mely markánsabbá teszi az ósulis hatást. A Knock Knock akár korai Total Science trekk is lehetne: a kényelmesen ügető, ropogós dobokat ugatós és kopogós stabok díszítik, néhol előbukkannak a dzsungeles perkák. Ez a zene a millenium környéki évek hangzását hozza el újból. Az érzést a hajdani, Decoder-féle – 2 Weeksből ismerős hangminta is tovább erősíti.

Újabb legendás címkével gazdagodott tehát a Chroma, a két oldschool stílusban megkomponált zenével ezúttal az ezredforduló környékére repítenek vissza minket, éppen ezért fogyasztásuk öregsulisoknak és Total Science-kedvelőknek kimondottan ajánlott.


Share.

About Author

Leave A Reply