Ismét kigyulladt a Banger Alert felirat az új Dutty Audio megjelenés felett: a 27. korongon két elképesztően aljas reszelés kapott helyet, a megjelenésnek pedig magyar vonatkozása is van, mégpedig Mindscape személyében. A BTK által igazgatott label fennállásának ötödik évfordulóját egy válogatott-remixlemezzel (a 5 Years EP-vel) ünnepelte, ami a hónap elején látott napvilágot, de már robogunk is tovább, érkezik a Ruthless / Heads Above páros.

11800342_987133477993178_6103708346870173082_n

A BTK-Mindscape páros a Bandits és a Road Rage kapcsán korábban már bizonyított, mint ahogy a BTK és Optiv kollabok is általában igen jól működnek. De hogy mi történik akkor, ha hárman egyesítik erőiket a stúdióban, arra nagyszerű példával szolgál a Ruthless. Mocskos csúszómászó filterbass-hömpölygés, aljas, fenyegető szintik, súlyos váltások, azaz kőkemény tánctérrobbantás, amelyben jól hallható mindhárom producer keze munkája. A másik oldalon a Heads Above is hozza a kötelezőt, ugyanakkor az élesen pattogó (bár nem túl fantáziadús) szinti, a menetelő dobképlet, valamint a szintire hajazó lépegetős bassline összességében sok újat nem tud nyújtani.

A Dutty Audiónál nagyon mehet a szekér, hiszen máris érik a következő rilíz, mégpedig a brazil C.A.B.L.E. nevével fémjelezve, amiről természetesen szintén értekezünk majd, addig is mindenki fogyassza felelősséggel az új megjelenést, amely hétfőtől elérhető a lemezboltok polcain és online felületeken is!

Share.

About Author

Leave A Reply