Ahogy azt már többször, több helyen is megénekeltem, az Agressor Bunx elnevezésű ukrán formáció rövid idő alatt belopta magát a szívembe. A srácok alapvetően keményebb vonalon mozognak, mégsem lehet egyértelműen behatárolni stílusukat, ugyanis megtalálható benne a neuró, a techy és a roller, sőt, olykor egészen hiteles ósulis-beütésű dolgokra is képesek. Bár a digitális verzió január 18-a óta elérhető az online zeneboltokban, azért mégis aktuális lehet a 21. Eatbrain-rilíz, főleg azért, mert az ismét egészen misztikus artworkkel ellátott fekete korong február elsejétől már tű alá is tehető.

ab_629A címadó The Order igazán ütős cucc, kifejezetten tetszik a sejtelmes intró és az arctépő reszelés közti kontraszt, amely részben a tavaly novemberi Blackout-os Tommy Gun-ra hajaz, ami szintén király. A Dangerious Materials is teljesen rendben van, bár a vinnyogó szinti okozhat néminemű agykárosodást. Leszámítva a sötét dallamvilágot, az Amnesia kifejezetten könnyedre sikeredett, hála a nagyszerűen megkomponált doboknak, míg a Rhodium sokat már nem tud hozzátenni az EP-hez.
Bónuszként érkezik egy frankó techy-halfstep Free Machine címmel, amely sokadik hallgatásra is izgalmasnak hat. Az idei első zombis megjelenés tehát igencsak tetszetős, szokás szerint várjuk a következő dobást.

Share.

About Author

Leave A Reply