A SGN:LTD-s megjelenések után a nagy testvérnél, a Shogun Audiónál jött ki az új Ed:it-EP. A nottinghami producer ezzel karrierje pillanatnyi csúcsára ért, de elég valószínű, hogy innen még bőven fog felfelé haladni. Mostanra érett meg annyira a hangzása, hogy akár egy saját albumban is gondolkodhat, szóval szép jövő elé nézhet. No de ne szaladjunk ennyire előre, lássuk a tegnap megjelent Pathways EP-t!

edit_629

A zenész azt mondja, nagyon sokat jelent neki a megjelenés, amelybe az új, előremutató hangokat és a klasszikus vibe-ot is belegyúrta. Mind a négy zenét a mélység jellemzi, de trekkenként más-más dimenzióban megjelenítve, ami kifejezetten változatossá teszi az EP-t.
A címadó Pathways egy melankolikus, tiszta darab, lepiccselt (Ed:it barátnőjétől való) vokálmintával, vonóshangszerekkel, zongorával, olyasmi szürke, bizonytalan hangulattal, mint a megjelenés borítója. A Viewpoint  aminek az intróját Ed:it már évekkel ezelőtt megírta  egy szigorú roller, folyamatos, morgó basszussal. A dropot a kiváló felvezetésnek köszönhetően már csak bólogatva lehet hallgatni, szóval hatásos a cucc. Linguistics szállt be a Night Creeper-be, egy szigorú, ellentmondást nem tűrő darabbá formálva a végeredményt. A záró All Away Pennygiles keze nyomát viseli magán. (Itt érdemes megjegyezni, hogy a walesi producerre is egyre inkább érdemes odafigyelni, mert igencsak kezd összeállni a munkája.) Ez a trekk egyike a jó néhány közös Ed:it & Pennygiles-kollabnak (még vagy harminc befejezetlen közösködés várja a sorát a fiókban), és a harmonikus hangzásból úgy tűnik, a két producer nagyon jól érzi magát a munka során.

Share.

About Author

Leave A Reply