Hozzászokhattunk már, hogy az év vége közeledtével a producerek (és ezzel együtt természetesen a kiadók is) begyújtják a rakétákat. A Black Sun Empire Blackout címkéjén is megindult a hajrá, rögtön a Rido album után újabb nehézbombázó rilíz érkezett egy EP formájában Critical Moment címmel, egyenesen Ukrajnából

Az Agressor Bunx duó teljesen megérdemelten gyűjtött be egy újabb nagy címkét soron következő megjelenésével, ami öt brutális tánctér robbantót tartogat a keményebb zenék kedvelőinek. A srácok igazán kitettek magukért az elmúlt hónapokban, erről is nyilatkoznak a Drum & Bass Arena szeptemberi interjújában: “Rengeteg időt töltünk a számítógép előtt, minden nap reggel 9-től este 8-ig. Emiatt kevés idő jut a saját életünkre, de nagyon motivál minket az, hogy annyi időt fordítsunk a zenékre, amennyit csak tudunk. Így számunkra az utazásokkal töltött idő az, ami egy kis szünetet jelent, és ezt igyekszünk arra fordítani, hogy kitisztítsuk a fejünket.”

A sok stúdiózás egyelőre kifizetődőnek tűnik, annak ismeretében meg pláne, hogy a debütáló album is érkezik hamarosan (hol máshol, mint az Eatbrain-en), de egyelőre nézzük, mit is kínál az új EP.

Azt hiszem, a címadó trekkben minden torzító VSTI-t kimaxolhattak a srácok, a végeredmény pedig egy gusztustalanul szétcsavart zene, ami a kevésbé edzett kollégáknál rögtön ki is verte a biztosítékot. A Roadside amennyire egyszerű, annyira súlyos, a bassline egyszerűen letarolja a gyanútlan hallgatóságot. A Claiming Race reszelése és pattogós dallamkompozíciója kiválóan működik együtt, csakúgy, mint a Call Me Back dobszekciója és harapós lead-jei. Az igazi nagyágyú számomra mégis az Eclipse, ami a veretés helyett igazi rave-kalandozásra invitál minket, tökéletes múltidézés, első osztályú produceri munka.

A Rido LP után nem sokat teketóriázott a Blackout, és Beatport-ra már október 14-én kinyomta az Agressor Bunx EP-t, ami minden bizonnyal marad a digitális rilízek sorában, pedig a zenék és az artwork tekintetében is bőven megérdemelne egy bakelitmegjelenést.

Share.

About Author

Leave A Reply