A lényegében az Utopia Music és a Symmetry Recordings kapcsolati hálójából megszülető 30. Warm Communications rilíz főszerepét ezúttal a hangmérnök-óriás Break kapta. A forgatókönyv ismerős, azonban a megvalósítás újfent pazarra sikeredett, hiszen a Coming 4 U / What A Little Moonlight Can Do Remix barázdálta 12” bőven a dupla A-oldalas kategória.

warm030labels_web
Az amerikai illetőségű, főként deep, atmoszférikus, experimentális, leftfield és egyéb, kísérletezgető irányvonalat képviselő dnb label ezúttal is egyszerűsített a képleten. A döngölő Need For Mirrors & Mikal cucc (Horus / Solomon) és a dzsungel-halfstep Villem & McLeod  (Putting Down Roots / Think That I’m Yours) után ezúttal egy techy-roller kerül terítékre a kiadó idei második megjelenésén, amely szeptember 8-án érkezik meg a lemezboltokba.

A Coming 4 U Break könnyedebb oldalát reprezentálja: a lágy, már-már nyárias zongorafutamok és a visszatérő női vokálfoszlány mellé kövér funky bassline csatlakozik, a tetején időnként aljas, magas filterekkel kicsavart lead-ek jelennek meg, laza groove-ja azonnal képes magával ragadni a hallgatóságot és a partik közönségét egyaránt. A 27. Warm korongon megjelenő Mako trekk remixe már jóval komolyabb. Az eredetihez képest sokkal dinamikusabb újragondolás igazi banger: a galoppoló dobszekciót felváltja egy súlyos, kétlépéses formula ás egy jó adag, mesterien kimunkált percussion-rengeteg, miközben a zseniálisan hömpölygő bassline is jóval nagyobb hangsúlyt kapott. A What a Little Moonlight Can Do ezzel az átdolgozással új szintre emelkedett.

Kár ragozni, a Warm Communications ismét remekel, Break továbbra is hibátlan teljesítményt nyújt (ezzel a produkciójával pedig egy extra pontot is elkönyvelhetünk neki), a WARM030 tehát beszerzésre erőteljesen ajánlott, jövő héttől mind 12”, mind digitális formátumban elérhető.

Share.

About Author

Leave A Reply