A tavalyi év egyik különleges IPC Mixe iamyank nevéhez fűződik. Emberünket a mixhez kapcsolódó interjúban elsősorban szóló karrierjéről kérdeztük, most viszont röviden bemutatjuk egyik formációját, a 6T-t, mely ingyenesen letölthetővé tette vadiúj jungle-footwork EP-jét.

6T_BAND_629

A 6T formáció nagyjából egy játszótérhez hasonlít, ahol iamyank és (imPro-beli) ex-tanítványa, Skrude minden agymenését kiélheti.
Az augusztus közepén az ASAN kiadónál megjelent French Fries című bemutatkozó EP leginkább a páros footwork iránti mérhetetlen rajongásából táplálkozott. A fő ösvény továbbra is a sűrű, erősen tördelt dobok, gyors tempó, erős szubok és rideg hangulat dimenziója.
Ez az új világ, amelybe korábban egyikük se nyúlt eddig, nagyon inspiráló lehet, mert a duó elég termékeny. Ami a munkamorált és -filozófiát illeti: már eleinte megegyeztek abban, hogy nem fognak sokat tervezgetni megjelenésekkel meg kiadókkal, csak tolják ki a zenéket ingyen, amilyen ütemben jönnek. Az EP utáni első szám, az egyedi című draft/▲EYEZ.MP3▩ már meg is érkezett. Szintén footwork-lüktetésű, de a klasszikusabb, sötét jungle-ös hangulatba merül le.

A 6T egyébként óriási tempóban gyártja a zenéket, mert szeptember 20-án az Om Unit bulin lesz az első DJ-szettjük, amelyben csak saját trekkeket szeretnének bemutatni (és nem titkolt céljuk egy jó vaskos pendrive-val spammelni az elismert brit DJ/producert).

Share.

About Author

Leave A Reply