Ma indul az Outlook fesztivál kistesójaként számon tartott Dimensions Festival Budapesttől mindössze 6 órányi autóútra, szóval még nem késő spontánnak lenni és megindulni az Isztriai-félszigeten található Pulára. A fesztivál horvátországi helyszíne természetesen gyönyörű, a tengerparti város szélén található mini-félszigeten, a Punta Christo vár romjai közt lehet bulizni egészen hétfőig. A program pedig nagyon izmos, főleg azok igényeit fogja maradéktalanul kielégíteni, akik a drum&bass, bass music, dubstep, elektronika, techno és house mélyebb és szofisztikáltabb oldalát preferálják.

dimensions-festival

A ma esti nyitány nem a várromok közt, hanem az onnan nem messze található 2000 éves amfiteátrumban zajlik majd olyan fellépőkkel, mint Caribou, Nils Frahm, Darkside, Kwabs, Benny Blanco ás Thris Tian. Különleges esemény lesz, az biztos, amiből a Boiler Room jóvoltából az otthonragadtak sem maradnak ki, hiszen streamelve lesz minden ottani történés ma este.

A Dimensions holnap fog beindulni igazán, de a programok részletes elemzésében és ajánlásában kár lenne elmerülni, nem férne bele az oldalba az a rengeteg izgalmas fellépő, akik a négy nap folyamán megfordulnak a különböző helyszíneken. Az alábbi videó viszont remekül átadja a fesztivál hangulatát, és nem mellesleg napi bontásban, színpadonként olvashatók benne a fellépők. Egy kis drum&bass-spoiler a videóból: lesz szombaton Exit Night (Dbridge, Calibre, Alix Perez, Skeptical, Stray, Heart Drive) és vasárnap Metalheadz Night (Goldie, Lenzman, Om Unit, Jubei, Ulterior Motive, Ant TC1).

Share.

About Author

Leave A Reply