Decens, szépen kidolgozott, minden hatásvadászattól mentes EP-t hozott össze a Technimatic, amely ugyanolyan sokszínű és élénk, mint a borítója. Az új megjelenést természetesen a Shogun Audio jegyzi.

Technimatic-Flashbulb-EP_629

A budapesti Technimatic-partin már kaptunk ízelítőt a négyzenés rilízből, de önmagában, a bulidropok tengeréből kimenekítve még szívhez szólóbb a cucc.
A címadó darab bármelyik likvidhepaj főidős szettjét elindíthatja: a kimért halfstep alapon hömpölygő, folyamatos basszus a legfáradtabb hallgatót is a tánctérre csábítja. Mondjuk akár befejezésnek is jó lehet, valami olyasmire, mint amikor a sulibulikban lassúzással zártuk az estét. Egyszerű felépítés, romantikus atmoszféra uralja a trekket, naplementét vagy -felkeltét bámulva kiváló hangulatfokozó.
A zongoratémával indító Dirty Hands már egy hamisítatlan Technimatic-féle likvid, vastag dobokkal, elő-előtörő méllyel.
Az EP első számú zenéje nálam a Lucy Kitchen hangjával díszített Secret Smile. A különleges hangú southamptoni énekesnő, akit egyszerűen csak a folky bird becenévvel illetnek, a lehető legjobb választás volt e szerelmes szerzeményhez, amely a Flashbulbbal együtt méltán pályázik a nyár legszebb dnb-je címre. Úgy tűnik, a vokalista visszatérő vendég lesz a Technimatic mellett, hiszen a tavalyi album egyik emlékezetes zenéjén, a Looking For Diversion-ön is közreműködött.
Az EP-t a Remember You zárja, amely ugyanúgy hibátlan, mint az EP többi száma. A hölgyvokál-sample kiváló hangulatot ad az amúgy sem üres trekknek. Visszafogottan guruló, hangszerek sokaságával tarkított darab ez, méltó zárása a kifogástalan megjelenésnek.

Jellegzetes Technimatic sound, rengeteg zeneiség, dallamorgia, hangszerkavalkád jellemzi a rilízt, amely már elérhető a boltokban. Nem is kérdéses, hogy kötelező megvenni!

Share.

About Author

Leave A Reply