Az elmúlt két hét néhány fontos hírét osztjuk meg veletek ismét. Nem is lenne igazi a csokrunk albumok nélkül, csalódást pedig most sem okoz a szcéna. S.P.Y személyében ráadásul igazi nagyágyú dobott LP-t a polcokra.

spy_629

  • Ha már előszeretettel adunk hírt albumokról, íme egy újabb LP, amire érdemes várni: a Technimatic duó debütáló LP-je Desire Path címmel érkezik a Shogun katalóguslistájára valamikor a nyár folyamán. Hogy mire is számíthatunk? Íme az első hang- és képanyag, ennek alapján bizony igazi vidám nyári zenék érkeznek a párostól…

  • A Dispatch kemény tempót diktál. A 079-es Totem/Novate 12″-es után máris egy újabb korong érkezik, méghozzá egyik oldalán a Zero T & Script-féle Guessing Games Bailey remixe, a másik oldalán pedig a Scar (azaz Survival & Script) Spectre című szerzeménye landolt. A limitált test pressekre le is lehet csapni hamarosan a kiadó honlapján. Ez pedig a label új digitális megjelenése a Kolectiv, Dexta és Mauoq stúdiójából:

  • Axiom pár év szünet után újra aktív. Örömmel konstatálhatjuk, hogy május 6-án érkezik a Universe Down EP az amerikai Bad Chemistry kiadó színeiben. A megjelenésen egy Robyn Chaosszal közös trekk is szerepel.

  • MC Fats elérhetővé tette Soundcloudján a We Gotcha válogatás klipjeit. Fats orgánumához sokan teremtettek alapot Alix Pereztől Random Movementig, A Sides-tól Evesonig, ráadásul az anyagon sok ismeretlen, feltörekvő zenész is lehetőséget kapott.

  • A 2012-es What The Future Holds album után újabb hosszanjátszót vehetünk a kezünkbe S.P.Y-tól, 12 vadiúj trekkel. A Back To Basics – mint ahogyan a cím is jelzi – elsősorban az alapokhoz való visszanyúlás témájára épül, a zenésztársak közt pedig feltűnik Diane Charlemagne, DRS, Rene LaVice és persze a kihagyhatatlan Total Science duó is. Forró cucc!

  • Az IM:Ltd a kiváló tavalyi szereplés után a 2014-es évet rögtön egy válogatással és egy EP-vel kezdte, azonban a nagy rohanásban nem árt egy kicsit szusszanni is. Ehhez kiváló alapanyagot nyújt a francia Kantyze duó dubstep albuma, amely Perspectives címmel május 25-étől kapható a boltokban 4×12″ és digitális formátumban is.

  • A Thump összegyűjtött 9 legendás dubot, amelyek sosem jelenhettek meg. Van benne Photek, Optical, Bad Company is. Az egyes trekkekről pikáns részleteket és plusz infókat is olvashattok a cikkben.

  • Kedvenc zombis kiadónk újabb szörnyetegeket szabadít rá a világra. A Jade által igazgatott Eatbrain válogatásalbumának első lemeze már kapható, rajta pedig két harapós trekk Friday The 13th címmel Jade, Midscape és MC Coppa előadásában, valamint a Grey Town egy újonc, a Zombie Cats prezentálásában. Külön piros pont jár az artworkért, amely minden bizonnyal az év legjobb grafikai munkái közé is bekerül majd. Az LP-ről hamarosan részletesen beszámolunk!

  • Az atmoszférikus-elszállós stílusáról híres amerikai producer, ASC albummal jelentkezik a Silent Season kiadónál. Érdekesség, hogy a kifejezetten ambient zenékből álló gyűjtemény egy-egy rövid kis történetet fest le hangokkal. A megjelenés pontos dátuma még kérdéses, de május közepétől már előrendelhető.

Share.

About Author

Leave A Reply